Son Konu

İKONLARIN İŞBİRLİĞİ: ADIDAS X IVY PARK

makaleci

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

18 Ocak tarihini, telefonunuza, ajandanıza, aklınıza gelebilecek her yere kaydedin. Çünkü Beyoncé'nin Ivy Park'ı ve Adidas'ın kapsül koleksiyonu, bu tarihte bizlerle buluşacak! Beyoncé, koleksiyonun sinyallerini ilk olarak ELLE 2020 Ocak sayısında vermişti ve tek kelime ile mükemmel görünüyordu. 

Yeni koleksiyonu hakkında ELLE'e konuşan Beyoncé koleksiyon için, "eğlenceli ve kendini nihai güç olan yaratıcılığa adamış  bir koleksiyon. Ivy Park giyen çok fazla erkek gördüğüm için özellikle unisex bir koleksiyon tasarlamaya odaklandım. Markayı bu şekilde benimsemeleri beklenmedik bir hediye gibi benim için. Cinsiyet nötr giysilerin güzelliğini ve sözde moda kurallarını çiğnemeyi seviyorum" dedi.

Sonrasında 8 Ocak'ta, Instagram sayfasında işbirliğinin fotoğraf çekiminden karelerle birlikte unisex parçaları sergileyen modeller ve kendisinin olduğu bir tanıtım videosu da paylaştı. Bir fotoğrafta Beyonce, derin v yaka bordo bir bodysuit giymiş bir şekilde bisiklet üzerinde duruyor. Bu görünümünü, üzerinde turuncu renk ile Ivy Park yazılı çorap botlar tamamlıyor.

Bordo/turuncu renk paleti, bir dakikalık video boyunca da görüldüğü gibi tüm koleksiyona hükmediyor! Videoda model Ebonee Davis ve Adonis Bosso ile birlikte K-pop yıldızı CL, işbirliğine ait farklı uzunluklar ve unisex stillerde eşofman takımlarını, taytları, crop üstleri ve spor ayakkabıları sergiliyor. Daha sonra Beyoncé, turuncu bir pardesü ile havada adeta bir melek gibi süzülürken, ardından da yırtmaçlı beyaz bir eşofman takımı ile görüntüleniyor. 

İşte Adidas X Ivy pARK Tanıtım videosu:

Üst Alt