bilgiliadam
Yeni Üye
Acayip Şarkı İsimleri garip şarkı isimleri en garip şarkı isimleri ilginc sarki doğuş komik sarkilari alt alta okuyunuz ~~ celik benimle evlenir misin kayahan neden olmasin gulben ergen tesekkur ederim tan rica ederim ~~ ibrahim tatlısesaramam gökhan itinaaramazsan arama berdan mardinisenden çocuğum olsun istiyorum eşsizkandırman gerekli yıldız tilbeama evlisin gökhan özenaman boşver nazan öncelaşkım baksana bana latif doğanküsdüm ~~ serdar ortaçgitme sezen aksugidiyorum ismail ykgit hadi git alişanolay bitmiştir doğuşdışarı giden gider seda ürenallah’a ısmarladık ~~ hakan altunteklıf edıyorum benımle evlenırmısın rober hatemıitirazım var samimiyetle erçetinneden yar neden mahsun kırmızıgülhepimiz kardeşizzzz ~~ Tugba Ekinci O Simdi Asker! Duman Olur Ya Alismam Lazim Mansur Ark Gazla Gitsin! Tümü Olmaz Böyle Şey Gökhan Itina Boşver! Candan Ercetin Neden Orhan Ölmez Seni Seviyorum! Dogus Seninmi Olacagim Ali Altay Olmaz Mi? Mor ve Ötesi Ayıp Olmaz Mı Kenan Doğulu Olmaz ~~ soner arıcaayrılık samimiyetle erçetinher aşk bitermiş içtenlikle erçetin onlar yanlış biliyor soner arıcaölürmüydün biraz daha sevsen uzlaştırma mancoAlllahım şiddet ver bana ince sazfazla aşıgın var diyorlar suat sunayalan değil ~~ ibrahim tatlıses Su ver leylam yanıyommmmmm hülya avşarask yangın yeridir sezen aksuablam asktan öldü nalanAllah affetsin