B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Haz 2024 #1 İlginc Mesajlar 2019 En İlginc Sozler Biliyorsan konuş ornek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar Hissediyorum oyleyse varım Babama değerimi sordum; dunyalar kadar dedi dunyanın değerini sordum; beş para etmez dedi Hakkımı aradım meşgul cıktı Nukelene nukelene nuklemeyi oğrendik Bu kadar cehalet ancak tahsille olur Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun Hayatı cok guldurduk ;Ama hayat bizi hic Zincir, en zayıf halkası kadar gucludur (Cin atasozu) Her bildiğini soyleme, ama her soylediğini mutlaka bil (A Claudius) Her konuda bir şey bilin fakat bir konuda her şeyi bilin (Sakıp Sabancı) Bir gun, bir gun diye ilerleyenler hicliğin evine varırlar (Miguel de Cervantes) Ongormek yonetmek demektir (Pascal) Goz, mideden buyuktur (Alman atasozu) Ne kadar az dusunursen hayatta o kadar basarili olursun İşi olmayan giremez cunku icerde yeterince işsiz var Sevgili gelecegim, Ben postaneye kadar gidiyorum Gelirde evde bulamazsan, anahtar paspasin altinda Hor gorme grabi,zor atlattı gribi Sakla samanı inekler yesin Sabır taşı depremden değil acıdan catladı Adamın biri topa bayılıyomuş top gormuş bayılmış Aşk bir sudur, şimdi kesildi
İlginc Mesajlar 2019 En İlginc Sozler Biliyorsan konuş ornek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar Hissediyorum oyleyse varım Babama değerimi sordum; dunyalar kadar dedi dunyanın değerini sordum; beş para etmez dedi Hakkımı aradım meşgul cıktı Nukelene nukelene nuklemeyi oğrendik Bu kadar cehalet ancak tahsille olur Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun Hayatı cok guldurduk ;Ama hayat bizi hic Zincir, en zayıf halkası kadar gucludur (Cin atasozu) Her bildiğini soyleme, ama her soylediğini mutlaka bil (A Claudius) Her konuda bir şey bilin fakat bir konuda her şeyi bilin (Sakıp Sabancı) Bir gun, bir gun diye ilerleyenler hicliğin evine varırlar (Miguel de Cervantes) Ongormek yonetmek demektir (Pascal) Goz, mideden buyuktur (Alman atasozu) Ne kadar az dusunursen hayatta o kadar basarili olursun İşi olmayan giremez cunku icerde yeterince işsiz var Sevgili gelecegim, Ben postaneye kadar gidiyorum Gelirde evde bulamazsan, anahtar paspasin altinda Hor gorme grabi,zor atlattı gribi Sakla samanı inekler yesin Sabır taşı depremden değil acıdan catladı Adamın biri topa bayılıyomuş top gormuş bayılmış Aşk bir sudur, şimdi kesildi