S seocu Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,414 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Ara 2023 #1 İlikli Kemik Suyu Tanımı İçin Malzemeler 1 kg ilikli kemik Su İlikli Kemik Suyu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kemikleri yıkayıp düdüklü tencereye alalım. Üzerini geçinceye kadar su dolduralım ve pişirmeye bırakalım. Ben 6-7 saat kadar yaptım. Düdüklüde 1 saat pişirdim. Daha sonra ağzını açıp denetimi halde kaynattım. Sonra da buz poşetlerine doldurup buzluğa attım. Arzuya nazaran kağıt bardak yada buz kabına da doldurabilirsiniz. Afiyet şifa olsun İlikli Kemik Suyu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
İlikli Kemik Suyu Tanımı İçin Malzemeler 1 kg ilikli kemik Su İlikli Kemik Suyu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kemikleri yıkayıp düdüklü tencereye alalım. Üzerini geçinceye kadar su dolduralım ve pişirmeye bırakalım. Ben 6-7 saat kadar yaptım. Düdüklüde 1 saat pişirdim. Daha sonra ağzını açıp denetimi halde kaynattım. Sonra da buz poşetlerine doldurup buzluğa attım. Arzuya nazaran kağıt bardak yada buz kabına da doldurabilirsiniz. Afiyet şifa olsun İlikli Kemik Suyu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı