iltasyazilim
Yeni Üye
Haziran ayından beri bi kızla konuşuyordum , 3 yıldır bi ilişki yaşamamış biriyim Ama daha önce fazla çapkınlığım vardı Bu kıza karşısında çok öbür hissediyodum hala hissediyorum biliyorum aşığım Aşk bu olsa lüzum Sadece konusuyoduk , geçen gün geldi bizde kaldı daha açık konuşmak gerekirse bende Konuştuk gezdik , eğlendik Kız normalde benim yaşadığım şehirde yok beni ziyarete geldi be haliyle bende kaldı Benim bi kaç yanlışım oldu öptüm onu daha ilk buluşmamızda fakat en ince ayrıntısına kadar tesadüftü aniden oldu İleriye gitmedim lakin sevdiğim kıza birincil günden dokunmamam lazımdı fakat oldu Sonra kız ertesi gün gidicekti ve gitti Bana seven insan sevdiğini öpermi birincil günden gibisinden bişiler dedi ve benimle sevgililik düşünmediğini söyledi Üzüldüm çok çok üzüldüm ağladım Bana bi kaç gün sonradan nasılsın diye sordu Soğuk davranmaya karar verdim soğul yazdım birazcık Sizce kızın düşüncesi ne arkadaşlar beni sevmediğini düşünüyorum ama onu çok istiyorum ne yapmam lüzumlu Yardım edermisiniz içinden çıkamıyorum Teşekkkürler çoktan