B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Ara 2023 #1 İlk Yardım Cantasındaki malzemeleri resimleri ve acıklamalarıyla birlikte paylaşır mısınız İlk yardım cantası kolay erişileceğiniz ve gorunur bir yerde olmalıdır İlkyardım cantasınızda bulunması gereken malzemeler ; Hidrofil gaz steril Buyuk sargı bezi Ucgen sargı Hidrofil Pamuk Solunum maskesi Cengelli iğne Kucuk makas Yara bandı Esmer bandajı Turnike Flaster Plastik ortu Airway (hava yolu hortumu) Atel Kağıt ve Kalem İlkyardım Kılavuzu Yanık ve yaralarda yapışmayan, yağlı tul bandaj
İlk Yardım Cantasındaki malzemeleri resimleri ve acıklamalarıyla birlikte paylaşır mısınız İlk yardım cantası kolay erişileceğiniz ve gorunur bir yerde olmalıdır İlkyardım cantasınızda bulunması gereken malzemeler ; Hidrofil gaz steril Buyuk sargı bezi Ucgen sargı Hidrofil Pamuk Solunum maskesi Cengelli iğne Kucuk makas Yara bandı Esmer bandajı Turnike Flaster Plastik ortu Airway (hava yolu hortumu) Atel Kağıt ve Kalem İlkyardım Kılavuzu Yanık ve yaralarda yapışmayan, yağlı tul bandaj