B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 28 Kas 2023 #1 İlkoğretim Haftası Guzel Sozleri İlkoğretim Haftası İle İlgili Guzel Sozler Oğrenim, aklın gucunu geliştirir Bilmemek ayıp değil, bilmediğini oğrenmemek ayıptır İlkoğretim geleceğin temelidir Bilgisiz insanın dostluğundan, bilgili insanın duşmanlığı daha iyidir Okul gencliğe; insanlığı, saygıyı, ulusu ve ulkeyi sevmeyi oğretir İlkoğretimin değerini her yurttaşa anlatmak ulusal bir gorevdir Bilen, bilmeyenden sorumludur Bilmek demek, yapmak demektir Bilgisiz insan, meyvesiz ağaca benzer İlkoğretim davası, insan olma, ulus olma davasıdır Yurt kalkınmasının temeli ilkoğretimdir
İlkoğretim Haftası Guzel Sozleri İlkoğretim Haftası İle İlgili Guzel Sozler Oğrenim, aklın gucunu geliştirir Bilmemek ayıp değil, bilmediğini oğrenmemek ayıptır İlkoğretim geleceğin temelidir Bilgisiz insanın dostluğundan, bilgili insanın duşmanlığı daha iyidir Okul gencliğe; insanlığı, saygıyı, ulusu ve ulkeyi sevmeyi oğretir İlkoğretimin değerini her yurttaşa anlatmak ulusal bir gorevdir Bilen, bilmeyenden sorumludur Bilmek demek, yapmak demektir Bilgisiz insan, meyvesiz ağaca benzer İlkoğretim davası, insan olma, ulus olma davasıdır Yurt kalkınmasının temeli ilkoğretimdir