B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ara 2023 #1 ilkoğretim haftası guzel sozler,ilkoğretim guzel sozler,ilkoğretim ile ilgili guzel sozler,ilkoğretim haftasıyla ilgili guzel sozler * İlkoğretimin değerini her yurttaşa anlatmak ulusal bir gorevdir * Bir okul acılırsa, bin hapishane kapanır * Okul bir anne gibidir, bizi sever ve yetiştirir * Okul, hayata hazırlanış değil, hayatın ta kendisidir * Milletimizi gercek saadete ulaştıracak irfan ordusudur * İlkoğretim davası, insan olma, ulus olma davasıdır * Bilgisiz insan, meyvesiz ağaca benzer * En onemli ve verimli vazifelerimiz, milli eğitim işleridir * Yurt kalkınmasının temeli ilkoğretimdir * Oğrenim, aklın gucunu geliştirir * Bilmemek ayıp değil, oğrenmemek ayıptır * İlkoğretim geleceğin temelidir * Bilgisiz insanın dostluğundan, bilgili insanın duşmanlığı daha iyidir * Okul gencliğe; insanlığı, saygıyı, ulusu ve ulkeyi sevmeyi oğretir * Bilen, bilmeyenden sorumludur * Bilmek demek, yapmak demektir * Turkiye Cumhuriyeti’nin temeli kulturdur * Okul, uygarlığın geliştiği yerdir * Okulları olan bir milletin istikbali emniyettedir
ilkoğretim haftası guzel sozler,ilkoğretim guzel sozler,ilkoğretim ile ilgili guzel sozler,ilkoğretim haftasıyla ilgili guzel sozler * İlkoğretimin değerini her yurttaşa anlatmak ulusal bir gorevdir * Bir okul acılırsa, bin hapishane kapanır * Okul bir anne gibidir, bizi sever ve yetiştirir * Okul, hayata hazırlanış değil, hayatın ta kendisidir * Milletimizi gercek saadete ulaştıracak irfan ordusudur * İlkoğretim davası, insan olma, ulus olma davasıdır * Bilgisiz insan, meyvesiz ağaca benzer * En onemli ve verimli vazifelerimiz, milli eğitim işleridir * Yurt kalkınmasının temeli ilkoğretimdir * Oğrenim, aklın gucunu geliştirir * Bilmemek ayıp değil, oğrenmemek ayıptır * İlkoğretim geleceğin temelidir * Bilgisiz insanın dostluğundan, bilgili insanın duşmanlığı daha iyidir * Okul gencliğe; insanlığı, saygıyı, ulusu ve ulkeyi sevmeyi oğretir * Bilen, bilmeyenden sorumludur * Bilmek demek, yapmak demektir * Turkiye Cumhuriyeti’nin temeli kulturdur * Okul, uygarlığın geliştiği yerdir * Okulları olan bir milletin istikbali emniyettedir