tangodance, Erkek , 30 , Yurtdışı
Bilinmeyen Numara
Sevgili aşkım; cep telefonuma hep bilinmeyen numaralar cağrı bırakıyor ya, hani sen de bundan cok rahatsız olduğun icin gecen gun kavga cıkardın da ben de Ne yapabilirim ki, sen de goruyorsun işte, numara bilinmiyordiye uste cıktım ya Hah o konu hakkında soylemem gereken bir şey var: Yeni sevgilimin numarasını telefonuma Unknown number(bilinmeyen numara) olarak kaydettim Zekama da hayran kaldım imagesinsanimizdanitiraflar5b001797d4f8egif
truedesert, Kadın , 42 , İstanbul
Karım cıplak!
Tam banyodan cıkmış kurulanıyordum ki iş yerinden biri aradı Kocamın tepkisini aynen yazıyorum: Cabuk ustune bir şey giy!Hayır, goruntulu telefonumuz filan yok, ama kocamın dediğine gore 'adam hisseder'miş! imagesinsanimizdanitiraflar5b001798e4e48gif
senindeğilim, Kadın , 31 , Artvin
Kurufasulye mi?
Kocama; Hayatım beni ne kadar seviyorsun?diyorum; Cokdiyor, Ne kadar cok?diyorum; Cok, cokdiyor Biraz anlatsanadiyorum, ''Kurufasulye ve pilav gibidiyor Susuyorum, susuyorum ve bir şey daha soramıyorum :f65:
hıckırıktuttu, Erkek , 40 , Ankara
İndirimli cicek isteyen?
Cicekcinin onunden gecerken karıma; İcimden geldi sana cicek alacağımdedim mi? Dedim Cicekciye indirim yapsın diye; Ben senin devamlı muşterinim ona gorededim mi? Dedim Cicekci de karıma; Ben abiyi tanıyorum; benden sık sık cicek alırdedi mi? Dedi Peki karım sık sık alınıp da onun gormediği ciceklerin nereye gittiğini sordu mu? Sorduimagesinsanimizdanitiraflar5b00179a07fe6gif
delilikbubendeki, Kadın , 22 , İstanbul
Tatlı tatlı konuşalım
Sadece bir defa goruştuğum ve bu goruşmede bana tatlı ısmarlayan okuz, buluşmamızı takiben tekrar buluşmak icin defalarca arayıp mesajlar attı Her defasında ona bundan sonra sadece arkadaşca goruşebileceğimizi soylesem de durumu anlamamakta ısrar etti Sonunda kabul etmiş olacak ki bana bir mesaj atıp banka hesap numarasını gondermiş Neymiş efendim; benim de diğerlerinden farkım yokmuş, tatlı parasını (22YTL) ertesi gune kadar hesabında gorecekmiş! Parasının bende kalmasını istemezmiş Ben diyorum da inanmıyorlar Akıllısı bulmaz beni bulmaaaz! :f23:
Skhuaban, Erkek , 25 , İzmir
Sevgilim
Seni mutlu etmek icin elimden gelen her şeyi yapacağımdiyen bir sevgilim var İki gunde bir tartışıyoruz Hani sen beni mutlu etmek icin uğraşacaktın, niye aksilik yapıyorsun?dediğimde ise verdiği cevap ağlanacak cinsten Sen mutlu olmuyorsan ben ne yapayım?:f46:
pitipiti, Kadın , 35 , İstanbul
Yalancının mumu
Bana olan ilgisi artsın, biraz da tedirgin olsun diye hamile olduğumu soyledim, Aldırma sakın, doğur ve evlenelimdedi Şimdi bana derhal 6 ay sonra doğacak bir bebek ve boşanma avukatı lazım zira hali hazırda evliyim! imagesinsanimizdanitiraflar5b00179b1a297gif
KırmızıElma, Kadın , 27 , Kocaeli
Bir doktorla asla!
Genel cerrah olan sevgili aday adayımdan ilk iltifat: Gozlerin ne kadar guzel ve buyuk Sende guatr olmasın sakın!imagesinsanimizdanitiraflar5b00179c2becdgif
seedlessgrapes, Kadın , 24 , Bursa
Solak ve Salak
Projesini bitirmesine yardımcı olduğum nişanlım akşam teşekkur mesajı atıyor: Aşkım sen benim sol kolumsunBen derhal yazıyorum kafamdan Sol kolunum tabii! Nankor seni Sağ kolun annen tabii!Kızdığım icin cevap da vermiyorum mesaja Bir sure sonra mesajına karşılık alamayan ve senaristliğimden haberdar olan aşkım ikinci mesajını atıyor: ''Hani ben solağım ya'' imagesinsanimizdanitiraflar5b00179d40eefgif
homeless, Erkek , 22 , Denizli
demeselesi
Bana ayrıldığını Sensizde yaşarımmesajıyla aktaran eski sevgilime de ayrı yazılırdedim mi? Evet Yalnız mıyım? Yine evet Mesleğime aşık mıyım? Sonsuza kadar evet Buyrun hep beraber: Salaaaaak imagesinsanimizdanitiraflar5b00179e70b90png