Son Konu

İnstagram Taklitten Kapanan Hesap Nasıl Açılır?

Profösör

(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Tepkime
14
Web
bilgilihocam.com
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0

nstagram Taklitten Kapanan Hesap Açma​

İnstagram büyük bir e-ticaret platformu olmaya adım adım yaklaşıyor artık işletme sahipleri bir dükkan açmak yerine instagram dan reklam aracılığı ile satışlarını gerçekleştiriyor. Ama bazı kişilerin hesabı taklitten kapanabiliyor paylaştığı marka veya bir görüntü buna sebep oluyor sizlere bu makalemizde bundan nasıl kurtulacağımızı anlatıyoruz.

Taklitten kapatılan hesapları açma için sizler için hazırladığımız bu makalemizi derliyoruz. İşte taklitten kapanan hesapları açma yöntemi.

İnstagram Taklitten Hesap Nasıl Kapanır?​

Anlattığımız gibi özellikle e-ticaret yapılan hesapların başına gelen bu durum çoğu zaman bir marka paylaşıldığında ya da başka bir kişinin resmi paylaşıldığında instagram hesabınız taklitten dolayı kapandı gibi bir yazı çıkıyor karşımıza.

Ancak sayfalar bazı kötü niyetli kişilerinde saldırılarına uğrayarak bu durumda gözlemlenebiliyor. Mesela X kişisi sizin bu işi yapmanızdan hoşnut kalmıyor ve sizi kıskanıyor ise kötü niyetli saldırganlar ile bir anlaşma yaparak hesabı sürekli şikayet ettirip kapanmasına neden oluyor. Böylece instagram sayfayı kötü niyetli açıldığını düşünüp kapatabiliyor.

Aynı zamanda kişisel ve fan sayfalara saldıran saldırganlar sizi sürekli şikayet ederek taklitten kapanmanızı sağlıyorlar. Bu duruma şu şekilde önlemde alabilirsiniz:

• Kendinize ait fotoğraflar ve videolar ekleyin.
  • Eğer fan sayfası veya bir işletme iseniz ürün işletme bölümünden fan sayfası seçeneğini seçebilirsiniz.
  • Daha çok özgün paylaşım yapmak sizin için daha çok yararlı olacaktır.
  • Eğer çok altındaysanız sayfanız kullanıcılarına bir post atarak o postu beğenmesini sağlayabilirsiniz. Bu şekilde sayfanızı aktif olarak algılayan instagram bu spamları doğru olarak algılamayabilir.
Bu adımları uygularsanız sayfanız ne kadar saldırı alsana olağanüstü bir durum olmadığı sürece kapanmayacaktır. Şimdi geçelim İnstagram Taklitten Kapanan Hesap Nasıl Açılır? konusuna.

Taklitten Kapanan Hesabı Açma Yöntemi

Aşağıdaki adımları izleyerek Taklitten Kapanan Hesabınızı uygun adımlarla ilerleyerek açabilirsiniz. Aşağıdaki paylaştığımız adımları adım adım yaptığınızdan emin olunuz ve takıldığınız yerlerde yorumlarda bize bildirebilirsiniz.

1. Adım: İntagram Help Sayfasına Gidin:
  2. Adım: Karşınıza Instagram Hesabım Donduruldu gibisinde form çıkacak o forma gidip “Evet” bölümüne tıklayın. Ancak şunu unutmayın hesabınız kişisel bir hesap ise “Hayır” seçeneğini tıklayın.
  3. Kurtaracağımız hesabı bir işletme değilde kişisel bir hesap gibi algılarsak öncelikle aşağıdaki işaretlediğim yerleri düzgün bir şekilde doldurun.Taklitten Kapanan Hesap Açma Yöntemi
  4. Uygun bölümleri doldurduktan sonra yukarıda bulunan E-posta adresiniz yazan yere yazdığınız E-posta adresine bir gelecektir.
  5. Gelen mailde size bir beyaz kağıda kullanıcı adınızı, adınız soyadınızı ve maille beraber gelen rakamı size yazmanızı isteyecektir.
  6. Yüzünüz net ve yazan kağıttaki kullanıcı adı, adınız soyadınız ve verilen rakam net bir şekilde resim çekinmeniz gerekmektedir. Fotoğraf çekildikten sonra gelen maile bu resmi cevap olarak atıp beklemeniz gerekmektedir en fazla 5 gün süren bu işlem sonrasında hesabınız açılacaktır. Eğer aksi bir durum yaşanırsa aynı işlemleri tekrar tekrar uygulayıp yapmanız gerekmektedir. Yüzünüz ve kağıttaki bilgilerin net olduğundan emin olun o şekilde karşı tarafa mail yollayın.

İnstagram Taklitten Kapanan Hesapları Açma Yöntemi​

Yukarıda sizlere instagram kapanan hesabınızı nasıl açağacağınızı anlattık. Başka bir yöntem ise telif atan firmayla anlaşıp mail yöntemi ile o firmaya mail atabilirsiniz.

Firma sizden bir ücret talep edecektir telifi kaldırmak için eğer o ücreti firmanın iletti iban adresine iletirseniz telifi kaldırabilirler. Bu işi yapan kişilerde var elbet ticaret forumlarında bu işi yapan kişilere belirli bir miktar ücret ödeyerek taklitten kapanan hesabınızı açtırabilirsiniz.

İnstagram Taklitten Kapanan Hesabı Açma​

Yukarıdaki anlatımı yaparak hesabınızı geri açabilirsiniz. Sizler için anlattığımız İnstagram taklitten kapanan hesabı açma makalemizde taklitten kapanan hesaplar için açma yöntemini derledik. Herhangi bir sorun olduğunda yorum yapmaktan çekinmeyin. Bir başka makalemiz olan konusuna da göz atabilirsiniz.

Üst Alt