Son Konu

internet Explorer 8 Türkçe

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
internet explorer 8 türkçe Kulağa hoş geliyor Mozilla yeni tarayıcısı Firefox 3 tam sürümünü yakında duyurdu ve derhal indireilebilir durumda Devamında Mozilla ekibi Firefox 4 yapımına başladı Microsoftta aynı zamanda yepyeni tarayıcısıyla yolda internet explorer 8 indirilebilir durumda

Internet Explorer 8 i bilgisayarınızda kullanabilmek için zorunlu sistem özellikleri, desteklediği işletim sistemleri

Windows Vista x64 and x86
Windows Vista Service Pack 1 (SP1) x64 and x86
Windows XP Service Pack 2 (SP2)
Windows XP Service Pack 3 (SP3)
Windows XP Professional x64 Edition
Windows Server 2008 x64 and x86
Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2) x64 and x86
Yeniden gereklilik duyduğu en düşük Ram gereksinimi (İşletim sistemine tarafından değişiyor)
Windows Vista 512MB
Windows Vista Service Pack (SP1) 512MB
Windows XP Service Pack 2 (SP2) 64 MB
Windows XP Service Pack 3 (SP3) 64 MB
Windows XP Professional x64 Edition 128 MB
Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2) 64 MB
Windows Server 2003 Service Pack 2 ia64 128 MB
Windows Server 2008 – 512MB
Tüm bunların yanı sıra tekrar minimum 800×600 destekleyen bir ekran kartı ve 256 renk destekli bir monitör (ki şimdi bu özelliklere sahip olmayan PC bulunmamakta)
Göründüğü üzere işletim sistemleri Windows XP olan kullanıcılarının sistemlerinde minimum Service Pack 2 yüklü olması gerekmektedir Windows XP Service Pack 2 indirmek için tıklayınız

Internet Explorer 8 için şu anda sadece ingilizce, Almanca ve Çince dil destekleri bulunmaktadır Buradantüm İşletim sistemleri için Internet Explorer 8 i indirebilirsiniz Açılan sayfadan kullandığınız işletim sistemini seçerek “GO butonuna tıklayınız ve gelen sayfadan istediğiniz dili ve internet bağlantı hızınızı seçerek “Download butonuna tıklayınız
Şuan Beta 1 sürümü yayınlanmış olan Internet Explorer 8 i indirmek için Tıklayınız
Buradan ise Internet Explorer 8 kullanımı ile ilgili , tüm özelliklerini yansıtan demo videoları bulabilirsiniz

İşte sizlere Internet Explorer 8 için ekran görüntüleri

*

Üst Alt