Son Konu

İnternet Explorer Simgesini Masaustune Geri Getirme

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kaybolan explorer simgesini masaustune geri getirme
İnternet Explorer Simgesini Masaustune Geri Getirme resimli anlatım

Zaman zaman hepimizin başına gelir Bilerek yada bilmeyerek masaustu simgelerini silebilirizSilmenin kolay olduğu gibi masaustu simgelerinide geri getirmek oldukca basitAşağıda internet expoler simgesini nasıl geri getiririz acıklamalı bir şekilde anlatılmıştır

Windows Vista ve XP SP3 işletim sisteminde Masasutu ikonlarınlarını eklemek icin Denetim Masası | Kişileştirme kısmından ekliyoruz ama burada eksik olan Internet Explorer seceneği bunuda registry yapacağımız değişiklikle ekleyebilirsiniz

imagesinternetexplorersimgesinimasaustunegerigetirme5ad33d80afa03

Başlat | Tum Programlar | Donatılar | Calıştır ile regedit yazarak Kayıt Defteri Duzenleyicisini calıştırın
HKEYCURRENTUSER | Software | Microsoft | Windows | CurrentVersion | Explorer | HideDesktopIcons | NewStartPanel
Sağ tarafta DWORD (32Bit) Değeri oluşturarak ismini ve Değer Verisini ise 0
Kayıt Defteri Duzenleyicisini kapattıktan sonra masaustunu yenile dediğinizde Internet Explorer 7 iconu masaustune eklenicektir

imagesinternetexplorersimgesinimasaustunegerigetirme5ad33d820d0b4

imagesinternetexplorersimgesinimasaustunegerigetirme5ad33d8368a38

bunlarla uğraşmak istemiyorsanız kısaca

Masaustunde boş bir yere sağ tıklayın ozelliklere basın masaustune basın masaustunu ozelleştire basın orda belgelerim, bilgisayar, internet explorer ve ağ bağlantılarımı goreceksinizİnternet expolereri işaretleyip tamam tuşuna basın ve masaustune expolerer simgesinin geldiğini goreceksiniz

Üst Alt