B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Nis 2024 #1 İrem Derici 12 Şubat O Ses Turkiye İrem Derici 12 şubatta soylediği şarkı Masal O Ses Turkiye İrem Derici Masal şarkı sozu Zor olanı seviyor İnsan her defa Gerceği bende Sahtesi dilde gizli Kalbe yenik duşen Aşk kelimesinin Uzuleni ben Uzeniyse kalpte gizli 2x Biliyorum kolay değil Hayat buysa gercek nedir Ağlamaya alıştırdın Olum bize masal gelir 2x Zor olanı seviyor İnsan her defa Gerceği bende Sahtesi dilde gizli Kalbe yenik duşen Aşk kelimesinin Uzuleni ben Uzeniyse kalpte gizli Biliyorum kolay değil Hayat buysa gercek nedir Ağlamaya alıştırdın Olum bize masal gelir 2x Cok zor bunu inan anlatamam Cok zor Gerceğiyle yuzleşince yoksun Aynalara baka baka Kendini kendine şikayet ediyorsun Delirir gibi Biliyorum kolay değil Hayat buysa gercek nedir Ağlamaya alıştırdın Olum bize masal gelir 2x Olum bize masal gelir 2x
İrem Derici 12 Şubat O Ses Turkiye İrem Derici 12 şubatta soylediği şarkı Masal O Ses Turkiye İrem Derici Masal şarkı sozu Zor olanı seviyor İnsan her defa Gerceği bende Sahtesi dilde gizli Kalbe yenik duşen Aşk kelimesinin Uzuleni ben Uzeniyse kalpte gizli 2x Biliyorum kolay değil Hayat buysa gercek nedir Ağlamaya alıştırdın Olum bize masal gelir 2x Zor olanı seviyor İnsan her defa Gerceği bende Sahtesi dilde gizli Kalbe yenik duşen Aşk kelimesinin Uzuleni ben Uzeniyse kalpte gizli Biliyorum kolay değil Hayat buysa gercek nedir Ağlamaya alıştırdın Olum bize masal gelir 2x Cok zor bunu inan anlatamam Cok zor Gerceğiyle yuzleşince yoksun Aynalara baka baka Kendini kendine şikayet ediyorsun Delirir gibi Biliyorum kolay değil Hayat buysa gercek nedir Ağlamaya alıştırdın Olum bize masal gelir 2x Olum bize masal gelir 2x