morfeus
Yeni Üye
Müzik dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Irmak Arıcı'nın son müziği en çok dinlenenler listesinde üst sıralara yerleşti. "Asık Suratlım" isimli müziğin kelamları hayranları tarafından merak konusu haline geldi. Pekala, Irmak Arıcı Asık Suratlım müzik kelamları nedir? İşte, Irmak Arıcı Asık Suratlım müzik kelamları...
"Gece Üzere Gönlün", "Mevzum Derin", "Kula Bela", "Yağmurum Ol", "Sonum Olur", "Gözyaşlarım Saklılar" ve "Gün Ağarmadan" üzere müzikleri seslendiren ünlü müzikçi Irmak Arıcı, son devirlerin en dikkat çeken isimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. 23 yaşındaki genç müzikçi, Mustafa Ceceli ile birlikte seslendirdiği "Mühür" müziğiyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Ünlü müzikçinin 5 Kasım'da dijital müzik platformlarında yayınladığı son müziği "Asık Suratlım" trendlerde üst sıralara yükseldi. Müzik severlerden tam not alan müziğin kelamları ise hayranlar tarafından arama motorlarında araştırılmaya başlandı. İşte herkesin gönlünde taht kuran Irmak Arıcı Asık Suratlım müzik kelamları...
IRMAK ARICI ASIK SURATLIM
Asık hızım gönlümde yangınlar
Üzgünüm herkesi ben sandım
Güç geliyo olanları kaldırmak
Aklıma mukayet ol ilahım
Tekrar sevmek çok sıkıntı
Delirirdin yerimde olsaydın
Gece kabus göz altı mosmor olmazdı
Sen yanımda olsaydın
Yeniden severdim ucu mevt olsaydı
Göz nazaran göre daima beni yok saydın
Nefes almak bile büyük artık