E elektronikci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,387 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 15 Nis 2024 #1 İrmikli Meyve Sulu Toplar Tarifi İçin Malzemeler 2 çay bardağı meyve suyu ben yazdan yaptığım meyve suyunu kulandım 3 çorba kaşığı irmik 2 çorba kaşığı şeker 2 çorba kaşığı hindistan cevizi 1 çay kaşığı tereyağ yada margarin Bulamak için; 2 çorba kaşığı hindistan cevizi İrmikli Meyve Sulu Toplar Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ufak tencereye hindistan cevizi hariç tüm malzemeyi alıyoruz . Koyulaşıp kıvam alana kadar pişiriyoruz .Sonra altını kapatalım . İçine hindistan cevizi ilave edelim karıştıralım. Az soğuyunca elimizi hafif suya batıralım. Yuvarlak toplar yapalım. Hindistan cevizine bulayıp tabağa alalım. Deneyecek olanlara afiyet olsun. İrmikli Meyve Sulu Toplar Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
İrmikli Meyve Sulu Toplar Tarifi İçin Malzemeler 2 çay bardağı meyve suyu ben yazdan yaptığım meyve suyunu kulandım 3 çorba kaşığı irmik 2 çorba kaşığı şeker 2 çorba kaşığı hindistan cevizi 1 çay kaşığı tereyağ yada margarin Bulamak için; 2 çorba kaşığı hindistan cevizi İrmikli Meyve Sulu Toplar Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ufak tencereye hindistan cevizi hariç tüm malzemeyi alıyoruz . Koyulaşıp kıvam alana kadar pişiriyoruz .Sonra altını kapatalım . İçine hindistan cevizi ilave edelim karıştıralım. Az soğuyunca elimizi hafif suya batıralım. Yuvarlak toplar yapalım. Hindistan cevizine bulayıp tabağa alalım. Deneyecek olanlara afiyet olsun. İrmikli Meyve Sulu Toplar Tarifi Fotoğraflı Yapılışı