Son Konu

Işın Karaca'dan Gülşen'e Fena Gönderme! İşte Bugün Ünlülerin Dikkat Çeken Instagram Paylaşımları (16 Ocak)

morfeus

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-9d9de3fa5b38730d71c6c9ee7135a145b46cb78b.jpg

Merak ettiğiniz 'Ünlülerin güncel Instagram paylaşımları neler? Bugün hangi ünlü Instagram'da hangi paylaşımı yaptı?' gibi sorularınızın cevabı burada!

1. Hande Erçel

2. Dilan Çiçek Deniz

Gittiğim en büyülü yerlerden biriydi (diğeri kapadokya, yarı oralıyım o yüzden istisna yapmam lazım ARKADAŞLAR) Bu ara çektiğim fotoğrafların çoğunu (ÇOĞUNU) paylaşmayı unuttuğumu farkettim o yüzden bir süre Neyse küçük kıvırcık bir saç var yukarda onu bir çekim sırasında kaybettim ve birkaç ay şapkayla dolaşmak zorunda kaldım. (a glitch in the matrix) Uzuyor neyse ki. Kıvırcık anne babama layık olmaya çalışıyorum.

3. Sıla Gençoğlu

Dün. Zorlu. 15/01/22

4. Billie Eilish

5. Şeyma Subaşı

✍️

6. Cansu Tosun

I love you in a place where there's no space or time❤️ sen iyi ki VARSIN ❤️

7. İrem Derici

Last sunday @finebomonti 

8. Ece Seçkin

#sundayfunday  Mutlu pazarlar

9. Fahriye Evcen

10. Ferman Akgül

Mola verdik. Ağzım donmuş soğuktan. Gülemedim. - 7 ama hissedilen - 265. Bekle bizi Kayseri.

11. Pınar Altuğ Atacan

Bugün COCUKLAR DUYMASIN’in 20. Yaşgünü Kaybettiklerimizle, yeni doğanlarımızla geçen kocaman 20 yıl❤️❤️❤️ iyi ki

12. Neslihan Atagül Doğulu

❤️k’

13. Şahan Gökbakar

Pazar bakımı yapıyormuş bana... ‍♂️ @bizimmutfakhalleri #canım #benim #sevgilim #eşim #bakım #günü

14. Berrak Tüzünataç

Venüs üstü Merkür retrolu döneme giriş yapıyorumdur…

15. Ayça Ayşin Turan

❄️

16. İsmail Ege Şaşmaz

17. Ebru Şallı

Doğum günüm için, tüm güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim Ayrıca beni balonlara , kalplere , sevgiye ve öpücüklere boğan eşime çok tesekkür ederim  #ebrusalli #ebrubirthday

18. Işın Karaca

19. Simge Sağın

20. Mert Yazıcıoğlu

Başarılı girişimci fotoğrafım

21. Mert Fırat

✨#pazar

Üst Alt