I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 13 Eki 2017 #1 Bir Şarkısın Sen 28 temmuz İsmail Kılıç Yeşil Ördek Gibi Şarkısı Sözü Yeşil ördek gibi,daldım göllere Sen düşürdün beni dilden dillere Başım alıp gidem,gurbet ellere Ne sen beni unut,ne de ben seni Sevdiğim cemalim,güneşim ayım Seni seven aşık, çekmez mi ahı Getir el basayım, Ne sen beni unut, ne de ben seni Gel seninle bir ah,duman edelim Bağlanalım bir ikrara varalım Verdiğimiz güya hemen duralım Ne sen beni unut, ne de ben seni *
Bir Şarkısın Sen 28 temmuz İsmail Kılıç Yeşil Ördek Gibi Şarkısı Sözü Yeşil ördek gibi,daldım göllere Sen düşürdün beni dilden dillere Başım alıp gidem,gurbet ellere Ne sen beni unut,ne de ben seni Sevdiğim cemalim,güneşim ayım Seni seven aşık, çekmez mi ahı Getir el basayım, Ne sen beni unut, ne de ben seni Gel seninle bir ah,duman edelim Bağlanalım bir ikrara varalım Verdiğimiz güya hemen duralım Ne sen beni unut, ne de ben seni *