B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 8 Eki 2024 #1 ismail yk psikopat albumu alıştım sana şarkı sozu ismail yk alıştım sana şarkı sozu Canim sevgilim gittigin gunden beri Yalnizim inan yoklugun belli Sadece seni seviyorum demek yetmiyor Canim kollarinda olmak istiyor Artik bende gonul serserisiyim Sana asigim cok seviyorum Bak simdi ben ne hallerdeyim Hastalandim ah hep agliyorum Bu halimi gorduler Unut onu dediler Gel de bir bana sor Icimde alevler Basimda beklediler Aglama artik dediler Gozyaslarima sor Bak ne haldeler Alistim sana birtanem Sensiz bir yere gidemem ben Beni biraz anlasan Sen bendesin yar sen bendesin sen
ismail yk psikopat albumu alıştım sana şarkı sozu ismail yk alıştım sana şarkı sozu Canim sevgilim gittigin gunden beri Yalnizim inan yoklugun belli Sadece seni seviyorum demek yetmiyor Canim kollarinda olmak istiyor Artik bende gonul serserisiyim Sana asigim cok seviyorum Bak simdi ben ne hallerdeyim Hastalandim ah hep agliyorum Bu halimi gorduler Unut onu dediler Gel de bir bana sor Icimde alevler Basimda beklediler Aglama artik dediler Gozyaslarima sor Bak ne haldeler Alistim sana birtanem Sensiz bir yere gidemem ben Beni biraz anlasan Sen bendesin yar sen bendesin sen