Son Konu

İsmail YK sanane şarkı sözü

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
İsmail YK sanane şarkı sözü ismail yk sanane şarkı sözü, şiiri, şiir, 2011, şarkıları, sözleri burada arkadaşlar Her şarkısı hit olan, her albümü tutulan, yakışıklı şarkıcı İsmail YK'nın 2011 albümünde yer alan Sananeadlı şarkısının sözlerini bu makalemizde sizlerle paylaşıyoruz Melek'lerismailyksananesarkisozu5c57b9c89d5faalt 1549253060 1549253060 ismailyksananesarkisozu5c57b9c8db0a9ismailyksananesarkisozu5c57b9c8db0a9ismailyksananesarkisozu5c57b9c8db0a9 Yalvardım fakat olmadı Sözlerin beni avutmadı Gittiğin o günden beri Bu kalbim seni unutmadı Biliyorum sen bana acıyorsun Bir gün sen de unutursun diyorsun Kalbini aldın gittin benden Hiç Olmazsa hayallerimi bana bırak Sen beni merak etme Sevdiğime pişman değilim Çektiğim acılar benim yok mi Ya sanane İnan pişman değilim bakma yüzüme Seni seviyorsam bundan sana ne Seni içimde yaşıyorum sana ne Sanane Sözünden Dönmek olmaz senden Özlemim fazla derinden Kopmayı isteme benden Hiç Olmazsa hayallerimi bana bırak Sen beni merak etme Sevdiğime pişman değilim Çektiğim acılar benim değil mi Ya sanane İnan pişman değilim bakma yüzüme Seni seviyorsam bundan sana ne Seni içimde yaşıyorum sana ne Sanane Şiir: Unut çağrıda bulunmak basit, bunu gel de bana sor Unutamıyorum işte anlamıyor musun Seni özlemekten başka bir şey yapamıyorum Sırf seni yaşamak için yalnızlığı seviyorum Yeter ki dokunma hayallerime Çektiğim acılar benim değil mi söyle Seni seviyorsam içimde yaşıyorsam Bundan sanane Sanane İnan pişman değilim bakma yüzüme Seni seviyorsam bundan sana ne Seni içimde yaşıyorum sana ne Sanane İsmail YK  

Üst Alt