ismail yk yar gitme ismail yk flüt notaları ismail yk facebook flüt notaları facebook iyi düşün taşın helvacı helva ismail yk yar gitme Sarıl bana can vazgeçme beni Üzme seven bu yüreğimi Ne olur bu aşkımızı, öldürmeyelim Sarıl bana can bırakma beni Üzme seven bu yüreğimi, “Yazık günah denir buna, bitirmeyelim Söyle, bunu sen nasıl yaparsın Bütün hayallerimi nasıl yıkarsın O Kadar hoş günler yaşamıştık bunları sen unutamazsın Ben sana fazla mu geldim yahut bir kusur mı ettim? Ne olursun sevgilim bu aşkımızı öldürmeyelim Sen mutlu edebilmek için, Göz bebeğim gibi sevdim Senden bugüne dek hiç birşey istemedim ama birincil defa birley istiyorum Yar gitme, ben sensiz yaşayammam Yar gitme, göz bebeğimsin, dayananam Dur gitme, seviyorum, unutmam Yar gitme, içimdesin atamam Canım aşkım bitanem herşeyim seni fazla seviyorum Sen olmazsan ben ne yaparım, ben sensiz yaşamam fakat Bak, bak; daha gitmeden yıkıldı dünyam Sevenlere her zaman kıyarlar, kıyıpta acımazlar, Ne olur sen de onlardan olma Sarıl bana Canım! Sen gidersen yaşayamam Seniz hayatta olamam Bak gitmeden yıkıldı dünyam Sevenlere hep kıyarlar, kıyıpta acımazlar, Ne olur sen de onlardan olma Beni yalnız bırakma Yar gitme, ben sensiz yaşayammam Yar gitme, göz bebeğimsin, dayananam Dur gitme, seviyorum, unutmam Yar gitme, içimdesin ataamam Söyle, söylediklerin gerçek mi? Seven insan hiç terk eder mi? Hani severdin, Hani beklerin “Canım diyen o sen yok miydin? “Sevgilim seni fazla özlüyorum, canımdan daha çok seviyorum, sen benim her şeyimsin diye söyleyen sen yok miydin? “Sen olmasan yaşamam oysa, sensizliğe dayanamam ancak, senden asla ayrılmam diye ağlayan sen değil miydin? Sevenlere işte böyle kıyarlar, “Seviyorum diye aldatırlar Ne olur sen de onlardan olma, Sarıl bana aşkım canım Yar gitme, ben sensiz yaşayammam Yar gitme, göz bebeğimsin, dayananam Dur gitme, seviyorum, unutmam Yar gitme, içimdesin atamam