S seocu Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,414 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ara 2023 #1 Ispanaklı Kremalı Somon Balığı Tanımı İçin Malzemeler 2 adet somon fileto Tuz, karabiber 2 kaşık zeytinyağı 2 diş sarımsak 200 ml krema Krema için Biraz tuz ve karabiber Ispanaklı Kremalı Somon Balığı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Somon balıkları tuz ve karabiber ile tatlandırın. Tavaya 2 yemek kaşığı zeytinyağı döküp balıkları artlı önlü pişirin. Ben 5 dk bi tarafını, öbür tarafı da kapağı kapalı halde 4 dk pişirdim. Balıkları tavadan çıkartın ve birebir tavaya sarımsağı koyup kavurun. Kremayı da döküp ıspanakla birlikte karıştırın. Balıkları tekrar tavaya yerleştirin ve altı kısık formda 1-2 dakika daha pişirin.Yanına pappardelle makarnası yaptım, her makarna çeşiti yakışıyor. Ispanaklı Kremalı Somon Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Ispanaklı Kremalı Somon Balığı Tanımı İçin Malzemeler 2 adet somon fileto Tuz, karabiber 2 kaşık zeytinyağı 2 diş sarımsak 200 ml krema Krema için Biraz tuz ve karabiber Ispanaklı Kremalı Somon Balığı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Somon balıkları tuz ve karabiber ile tatlandırın. Tavaya 2 yemek kaşığı zeytinyağı döküp balıkları artlı önlü pişirin. Ben 5 dk bi tarafını, öbür tarafı da kapağı kapalı halde 4 dk pişirdim. Balıkları tavadan çıkartın ve birebir tavaya sarımsağı koyup kavurun. Kremayı da döküp ıspanakla birlikte karıştırın. Balıkları tekrar tavaya yerleştirin ve altı kısık formda 1-2 dakika daha pişirin.Yanına pappardelle makarnası yaptım, her makarna çeşiti yakışıyor. Ispanaklı Kremalı Somon Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı