Son Konu

istanbulda piknik yerleri. muthiş yerler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
istanbulda piknik yapilacak yakin ve en guzel yer catalca piknik yapmaya musait super bolgeler mevcut bildiklerimi siraliyayim size imagesistanbuldapiknikyerlerimuthisyerler5b0574d4d99bbpng

1) inceğiz goleti ve inceğiz mağaralari
inceğiz mağaralari: kendinizi ağaclarin icerisinde bambaşka bir tarihte mağaralarin arasinda gormek isterseniz inceğiz mağaralarini
oneririm bu mağaralar inceğiz koyunun alt tarafinda mağaralar sakli bir cennet gibi ağacliklarin arasinda mağaralarin onunden dere akiyorgirişte cok az bir ucret aliyorlar 5tl
inceğiz goleti: inceğiz koyunun kuzeyinde,inceğiz mağaralarinada 2 km uzaklikta bu gol orman ve ceşitli ağacliklarin arasinda kalmiş harika biryerkendinizi doğayla başbaşa sakin,sessiz bir ortamda buluyorsunuzadeta doğaya kapilabileceğiniz bir yermangal yakmaya ve balik tutmaya uygun muthiş bir ortamustelik buralar yazin bunaltici sicağindan kurtulmak icin ideal serin yerlerdir
buralara nasil gidilir? diye sorucak olursaniz gayet basitistanbul merkeze bahcelievlere 45km uzakliktacatalcaya vardiğinizda sorabilrisiniz inceğiz koyu neresi diyehemen gosterirlerinceğiz koyune vardiğinizda gorduğunuz herhangi birine bu yerleri sorsaniz size aninda gosterirler***

2)catalca sazli tepe
bu tepe istanbulun en yuksek tepelerinden biridir tepe tamamen ormanliktir bazi yerlerine giriş yasaktir fakat coğu yerlerine girebilirsinizbu tepenin en guzel yerinden birtanesi elbasan koyunun kuzey tarafinda bulunan kucuk bir golet var mukemmel manzarasi varormanin icinde dağin tepesinde kendinizi muthiş biryerde hissediyorsunuzorada ruzgar daima durmadan eseryuksekte olduğu icin havasi bunaltmaz ilik orman havasidirburalarda ailenizle veya dostlarinizla muthiş bir piknik keyfi yaşayabilirsiniz
***buraya gidebilmek icin: catalcaya girişte ortakoy tabelasindan donuyorsunuz cakil koyune girmeden duz ilerliyeceksiniz ve elbasan tabelasini goreceksiniz o tabeladan sapin elbasan koyune ulaştiğinizda herhangi birine sorun buralarda dağin icinde golet varmiş piknik yapmaya musait diyin onlar size hemen gosterecektir***

3)catalca mfevzi cakmak mesire yeri imagesistanbuldapiknikyerlerimuthisyerler5b0574d4d99bbpng tamamen genclere uygundur
genc arkadaşlar arkadaşlariniz ile birlikte bu orman icerisinde kalmiş sakli cenneti ziyaret edebilirsinizbu yerde havuz mevcuttur ister yazin orman havasi eşliğinde havuza girer serinlersiniz havuzdan ciktiğinizda orman icerisinde piknik yerlerinde mangalinizi yakarsinizafiyetle yersiniz
***burayi bulmak kolay catalcaya vardiğinizda sorun havuz varmiş piknik alani flan diyin size hemen gosterirler***
4)danamandira golu harika bir yer
catalcanin 15km ilerisinde istrancalarin devaminda danamandira koyu orman icerisinde tepelik muthiş yerkendinizi abant golu gibi biryerde buluyorsunuzistanbulda boyle biryermi var? diyecek şaşiracaksiniz orman icerisinde muthiş bir gol ister piknik yapin mangal yakin ister balik tutun ben 10kg luk sazan yakalamiştim ) ayiptir soylemesi orda onu temizledik afiyetle yedik havasi cok temiz ve ilik terlemiyorsunuz bunalmiyorsunuzmutlaka gitmenizi oneririmbu gol danamandira koyunun guneyinde koye 1 km uzaklikta danamandiraya vardiğinizda birilerine sorun size gosterirler yada google earthdan bakabilirsiniz cok cok harika biryer tabi istanbul merkeze 65 km uzaklikta yol 50dk suruyor cok uzak değil bana gore istanbulun en guzel yerlerinden bitanesi
**** butun bu anlattiğim buralari bizzat kendim gordum gezdim gercekten mukemmel yerler hem ulaşim kolay toplu taşima mevcut hemde istanbula yarim saatlik mesafede muhakkak ziyaret etmenizi oneririm bildiğiniz yerler ise yenibosnadan catalca otobusu ile gidebilirsinizkişi başi 3 tl***
birde gideceğiniz yerleri gitmeden once haritadan bakmanizi oneririm daha kolay bulabilmek icin google earthdan bakabilirsiniz google earth diye bir harita programi var indirin catalcayi bulun gideceğiniz yerleri onceden gorun daha kolay bulursunuz

Üst Alt