Son Konu

İşte onların sıradışı ilişkisi...

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
İşte onların sıradışı ilişkisi deniz çakır halil ergün ilişkisi 1543987 1543987 isteonlarinsiradisiiliskisi5c4dd25740b7cisteonlarinsiradisiiliskisi5c4dd25740b7c http:img393imageshackusimg393123311ru5 FERHUNDE VE ALİ RIZA BEY'İN SIRADIŞI İLİŞKİSİ Halil Egün: Deniz’i ara sıra kıskanıyorum… Deniz Çakır: Halil benimle her maceraya var… Ali Rıza Bey ve Ferhunde Bayan Yaprak Dökümü’nün en iyi ve en fena karakterleri onlar Dizi tatile girince bu defa de gece gezmelerinin ayrılmaz ekürisi oldular Bar çıkışında, trafikte, çorbacıda, açılışta, baştan alt yanalar Hâl böyle olunca aşk dedikoduları da mecburi oldu Peki gerçekten onların yaşadıklarının adı neydi? Nasıl bu dek iyi anlaşıyorlar, niçin haz alıyorlardı? Halil Ergün ve Deniz Çakır birbirlerini VATAN gazetesi yazarı Gülşen Yüksel'e anlattı Birbirinize bu kadar yakın olmanızdaki en manâlı etken ne? HE: Deniz benim yıllardır beklediğim fazla önemli bir iş erbabı Fazla yetenekli, hakiki bir oyuncuyla karşı karşıya kaldığım zaman heyecanlanıyorum Dünyada da pek Bir filme gidiyorum İyi bir aktör, iyi bir aktrist gördüğüm süre ona aşık oluyorum Deniz de benim için öyle bir oyuncu dahası Deniz’e çok güveniyorum Yalansız olmayı benim gibi beceriyor Bir sıkıntısı olduğunda uykum kaçıyor DÇ: Ben İstanbul’da yalnızım Arkadaşlarım var ama ailem gibi koşulsuz güvenebileceğim halk Ankara’da Burada birisi bana fiilen arkadaşlık yapıyor yani benimle her türlü maceraya var bununla birlikte yaptığım yanlışlarda beni durdurabiliyor Halil benim için bütün anlamıyla bir baba ve bütün anlamıyla en çılgın arkadaşım “Benimle her türlü maceraya varı azıcık açar mısınız? DÇ: Çok ilgisiz birinin konseri vardır Ola Ki ikimizin de hiç dinlemeyeceği bir isimdir yine de gideriz ya da hiç gitmeyeceğimiz bilmem ne bara da gidebiliriz“Hadi gel bugün dibine değin yiyelim deyip yiyebiliriz de HE: O anlıktır Deniz bana basit basit yapmayacağım veya dinlemeyeceğim müziği de dinletebilir id Göz çapkınlığı yapıyoruz Birlikte nasıl süre geçiriyorsunuz? HE: Iki Taraflı hazlarımız çok artı Müzik ve şiir mesela DÇ: Ben bir şiirden bir müzikten çok artı etkilenebiliyorum “Bunu kime dinletirsem benimle benzer hazı alır dediğimde aklıma yaşıtlarım ve arkadaşlarım gelmiyor Halil abinin de o şarkıyı dinlediğinde dokusuna bir şeyler oluyor Parmak ucundan kafasına dek onda da bir elektriklenme oluyor Bu yüzden “Beni anlayan, kendini açıklama yapmak için çaba göstermediğin biri var diyorsun Gece gezmelerinde çapkınlık yapar mısınız? DÇ: Çapkınlık yerine getirmek değil de hayatın akışında ne oluyorsa yaşıyoruz Çok güzel bayan ya da çok yakışıklı bir adam geçiyorsa onun eleştirisini birlikte yapıyoruz HE: Ben ara sıra kayınpederlik yapıyorum Deniz örselenmesin isterim Göz çapkınlığınız var mıdır? HE: Ooo DÇ: Benim için mi “Ooo diyorsun HE: Kendim için söylüyorum Fakat gizlice birlikte de bakarız DÇ: Güzel olan her şeye bakarım Kadın erkek diye ayırmam Birlikte eğlenirken yanınıza erkekler veya kadınlar gelmiyor mu? HE: Hayatım her tarafında bunu yaşadım DÇ: Benim yanıma o kadar basit gelemezler Gelip bana o kadar bir yakınlaşma gösteremezler “Deniz’i benimle tanıştır diyenler oluyor mu? HE: Evet bunu yaşadım Direkt böyle söylemiyor lakin anlatmak istediği o Zaaflarınız neler? Hangi konularda kolay kandırılırsınız? HE: Deniz bir şey yaşar ve o yaşadığı şeye fazla pozitif inanır Daha Sonra durumun böylece olmadığını anladığında kalakalır DÇ: Çünkü herkesi sahici sanırım H:E: Ben bile binlerce yaşamışlığım olmasına rağmen hâlâ çocuk gibi şaşırabiliyorum Aldatılabiliyorum DÇ: Önemli olan minimum bere alarak çıkmak Natürel ben daha toy olduğum için daha fazla bere alıyorum ** olmadan da aşk yaşanabilir Aşkta çok yaralar aldınız mı? HE: Aşkın kendisi yara yok mi zaten Aşk bal gibi rahatsızlık Aşk insanın kendi yarası beresi Bir tane bayan yazan diyor ancak “Sekssiz aşk olur mu? Olur, niye olmasın Nasıl aşksız ** oluyorsa sekssiz aşk da olur Aşk insanın yücelmesidir Her türlü kimyasının kabarmasıdır Onu kabartan mutlaka bir obje vardır Hiç sekssiz aşk yaşadınız mı? HE: Sekssiz aşk olmaz olur mu? Lise döneminde vardı (gülüyor) DÇ: Erişemediğine duyduğun aşklar da vardır Karşındaki kişiyle bir şeyler yaşamışlığın yoktur lakin tasvir edemediğin, ayaklarını yerden kesen ve kendini tanıyamama durumun vardır Bunun adı da aşk yok midir? Hemen aşklarda ** çok ön planda tutuluyor Niye? HE: Bu durum hep vardı ** de iyi bir şey sonuçta Lakin şunu da söyleyeyim, aseksüllik de bir seçimdir Bir Zamanlar daha kolay teslim oluyordum Acilen dudaklarımı basit kolay teslim edemem Dudaklarımın kıymetini çok daha sonra ayrım ettim O süratli ** yaptığın dönemde ne dudaklarının kıymetini biliyorsun ne kollarının DÇ: ** bir ilişkinin belirleyicisi de olabilir lakin bir aşkın olamaz Ben aşka daha yakınım Ben aşkla ilişkiyi aynı kefeye koymuyorum Kendimi ilişkiye değil aşka yakın hissediyorum Keza ruhum ayrıca bedenim doymalı Okan Bayülgen yaptığımız röportajda “İyi sevişen anaç bir kadın arıyorum dedi Erkekler fiilen böyle bir kadın mı arıyor? HE: Okan çok şairane bir şey söylemiş Bunu aşk gibi söylemiş Anaç kelimesi aşkın ta kendisidir Okan bu sözle keza bedeninin keza ruhunun doyduğu beraberlikten bahsediyor DÇ: Bu hepimizin istediği bir şey yok midir, hem ruhumuzun keza de bedenimizin doyması Aşık olduğunuz süre nasıl olursunuz? HE: Ben aşık olduğum zaman dokunamam Benim için aşk koklamaktır DÇ: Aşkımı gözümün önüne getiriyorum bana göre aşk özlemektir diyorum Başka bir duyguma da aşk demişim fakat oradaki tarifi özlem duymak yok Benim kendimi en tanıyamadığım zamandır aşk HE: Ben sevdiğim zaman kıskancımdır Deniz’i de fazla sevdiğim için başkalarından kıskanırım Ona karşı da kıskançlığım vardır DÇ: Hiçbir şey yokken beni arar “Nerdesin, kimlesin? der HE: Telefondaki sesinden her şeyi anlarım Bu da aşk değil mi? Maço erkekler ilgimi çekmez Kolay aşık olur musunuz? DÇ: Hayır O insanla karşılıklı zevklerimin, iki taraflı yaşam heyecanlarımın olması gerekir Birine coşku duyarsınız lakin üç gün sonradan biter Onun adı da aşk olmaz diğer taraftan bundan böyle aşkın standardı değişti Birine aşık olmuşsan ve o hissettiğin duygu bitmemişse aşık olamıyorsun Hiçbir şey yaşayamıyorsun Bir vakit kendinle başbaşa kalmayı seçim ediyorsun Bir erkek seni etkilemek için ne yapmalı? DÇ: İşinde çok başarılı olmalı hayat mücadelesi, hayat telaşı olması gerekiyor diğer taraftan beni hayatının merkezine almamalı Özgürlüğüne düşkünsün Maço erkek benden uzak dursun der misin? DÇ: Bir gün maço bir erkeğe de aşık olabilirim Şu an pek bir erkek ilgimi hiç çekmez, şu anda hiç işim olmaz ama gün kazanç bir şey çeker beni olabilir Bununla ilgili büyük cümleler kurmayı sevmiyorum Ama şu andaki Deniz’i böyle bir erkek etkilemez Maço deyince işin içine biraz vahşi bir hitabe geliyor Üslup olarak kabalıktan hoşlanmıyorum İstediğin erkeği elde edebilir misin? DÇ: O insanı gerçekte istiyorsam, cihan bana o insanı sunar Hayatta çok istediğim bir şeyin olmadığı olmadı Aldatıldınız mı? DÇ: Bilmiyorum lakin hiçbir ilişkim aldatılacak noktaya gelmedi HE: Ben iki kez aldatıldım Bunu sonradan anladım Şöyle bir örnekle anlatayım: Birlikte olduğunuz kişiyle ilişkiniz alışkanlığa dönüşmüştür Daha Sonra dışarıdan biri kazanç Dıştan gelen her zaman ilgi çeker ya Ansızın hayatındaki onunla olmaya başlar Sonra omzuna yaslanıp acısını anlatıp geri dönmek ister Bunu ben çok yaşadım habertürk  

Üst Alt