Son Konu

İşte Serdar Ortaç Dileğim Aşk şarkısının sözleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
İşte Serdar Ortaç Dileğim Aşk şarkısının sözleri Serdar Ortaç Dileğim Aşk şarkısı sözü Serdar Ortaç Dileğim Aşk şarkısının sözleri Bu gün sizlere albümleri şarkı sözlerini sunduk ve sunmaya da Serdar Ortaç yeni albümü şarkıları ile devam edeceğiz Melek'ler Evet işte isteyenler için Serdar Ortaç Dileğim Aşk şarkı sözleri gelsin arkadaşlar! 1549248209 1549248209 isteserdarortacdilegimasksarkisininsozleri5c57a6d512b25isteserdarortacdilegimasksarkisininsozleri5c57a6d512b25isteserdarortacdilegimasksarkisininsozleri5c57a6d512b25 Zorlama bu aşkta yeni dönem imkansız Sözünü yedi bile ahlaksız Bu da bize ders olsun Bi tarz olsun Sen eyvah daha yaşı fazla gençsin Sana geleceği aşk seçsin Yazıyosa alnında muradında Acılarımız büyük anılarımız çok Sana inanıp daha sonra ereceğimiz yok Kavuşamadık lakin deli dolu gezdik Bizi yoran her şeyin üzerini çizdik Tuttum dileğim aşk bulun içime yoruldum Yarası dert olur içime güvendim Havalı sarhoşun birine içimde acısı var Tuttum dileğim aşk bulun içime yoruldum Yarası tasa olur içime güvendim Havalı sarhoşun birine içimde acısı var  

Üst Alt