İsteyenler için Serdar Ortaç Ne Bu Neşe şarkısının sözleri Serdar Ortaç Ne Bu Neşe şarkısı sözü Serdar Ortaç Ne Bu Neşe şarkısının sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, hemen şimdi sizlere Serdar Ortaç Dileğim aşk şarkı sözleri sunmuştuk Şu Anda ise Serdar Ortaç Ne bu Neşe şarkı sözleri sunuyor ve Serdar Ortaç hayranlarını bu sayfamıza eğlence ediyoruz 1549248203 1549248203 isteyenlericinserdarortacnebunesesarkisininsozleri5c57a6cfe9678isteyenlericinserdarortacnebunesesarkisininsozleri5c57a6cfe9678isteyenlericinserdarortacnebunesesarkisininsozleri5c57a6cfe9678 Ne bu neşe beni çılgın eden Ne bu tavır seni her gören kıskanır Deli serserinim ben Gel içelim, kadehimde aşkın acı tadı Beni güç günümde aramadı, tekrar sersefilim ben Kaçamadım bir sihirmi var gözlerinde Bakamam sana uyuduğunda Senin canım dilediğinde Aşkım anlat kalacak mısın oralarda Çok uzaktasın yatağıma Seni sevmemin sebebi var Ne bu neşe beni çılgın eden Ne bu söylev seni her gören kıskanır Çılgın serserinim ben Gel içelim, kadehimde aşkın acı tadı Beni şiddet günümde aramadı, tekrar sersefilim ben