B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 Kas 2023 #1 İtici Sozler İtici Sozler Kısa Kimseye guvenme guvenirsende belli etme arkandan vurmasın sonra seni Benim butun duygularımı ittin geriye şimdi bakamıyorum sağlıklı geleceğime Uzulmuyorum artık! sozlerini kalbime değil aklıma yazdım sen kalbimi hak edicek yeri dolduramadım Ne kadar olumsuzluk varsa hepsi sende toplanmış ALLAH vergisi bunlar Vazgecilmez sanma kendini sendende gecer bu kalbim senide unutur gozlerim Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir Ben sevenin seveni olmak isterim sevmeyenin seveni değil Yarım kalmış sevgilerimi tamamlamaya calışma atrık sen benim icin bir hicsin
İtici Sozler İtici Sozler Kısa Kimseye guvenme guvenirsende belli etme arkandan vurmasın sonra seni Benim butun duygularımı ittin geriye şimdi bakamıyorum sağlıklı geleceğime Uzulmuyorum artık! sozlerini kalbime değil aklıma yazdım sen kalbimi hak edicek yeri dolduramadım Ne kadar olumsuzluk varsa hepsi sende toplanmış ALLAH vergisi bunlar Vazgecilmez sanma kendini sendende gecer bu kalbim senide unutur gozlerim Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir Ben sevenin seveni olmak isterim sevmeyenin seveni değil Yarım kalmış sevgilerimi tamamlamaya calışma atrık sen benim icin bir hicsin