İyi Düşün Taşın Sözleri mete iyi düşün taşın sözleri iyi düşün taşın sözleri mete faydası yoktur gözlerdeki yaşın şarkı sözü faydası yoktur gözlerdeki yaşın şarkı sözü O Kadar Bir Geçer fakat Zaman dizisinde Necati ve Mete'nin liseler arası katıldıkları müzik yarışmasında Mete'nin ve grubunun katılıp seslendirdiği İyi Düşünparçasının sözlerini sizler paylaşıyorum 1549245830 1549245830 iyidusuntasinsozleri5c579d8b24110iyidusuntasinsozleri5c579d8b24110iyidusuntasinsozleri5c579d8b24110 İyi Düşün Taşın Faydası yoktur gözlerdeki yaşın Gitmeden evvel iyi düşün taşın Mutluluğu bulacağım diyorsun fakat Ne zaman ne vakit Bak tekrar mutsuz senin her bakışın Gel beni dinle benim yavru kuşum Unutulsan bile aşklar unutulmaz hiç Anılar anılar Tüm yollar kapalı Hiç ışık yok uzaklarda Niçin terk etmek istersin Niçin durmuyor zaman Unutulsan bile aşklar unutlmaz hiç Hatıralar hatıralar Tüm yollar kapalı Hiç ışık yok uzaklarda Neden terk etmek istersin Niçin durmuyor vakit Faydası yoktur gözlerdeki yaşın Gitmeden evvel iyi düşün taşın Mutluluğu bulacağım diyorsun ama Ne süre ne zaman iyi düşün taşın iyi düşün taşın