Son Konu

İyi Geceler Mesajları Kısa

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
İyi Geceler Mesajları

Sevdiklerinize iyi geceler demenin en guzel yolu bu guzel mesajalr olsa gerek sizlere Yeni 2019 Kısa İyi Geceler Mesajları hazırladım umarım beğenirsiniz arkadaşlar

Gecenin Sessizliğinde Dinlerim seni, Bir Ruzya gibisin beklerim Seni, iyi geceler yıldız gozlum

Yıldızlar gozlerine ozensin sen birtanesin bebeğim iyi geceler dilerim

Yine bir gun daha bitti sensiz ve tum geceler ben yaşadığım surece sensizsana cok kızgın olmama rağmen seni hala cok seviyorum iyi geceler

Hayatımdaki en degerli varlıkk canım taa icii bitanecik sevgilim benim iyi uyuu yarın umarım gorşmek dileğiylee seni cok sevıyorum iyi geceler

Ruyaların en guzelini gorurken Allah'ın seni koruması icin gonderdiği meleğin kanatları oyle buyuk olsun ki en masum anında sana kimseler zarar varamesiniyi geceler meleğim tatlı ruyalar bebeğim

Yatagına uzandıgında ıstedıgın butun gusellıkler senın olsunvede duygularını paylasacak bırıne ıhtıyac duyarsan ben burdayım herzmn ASKIMM tatlı ruyalar

Seni uyurken izlemek isterim, uyuduğunda ay yuzunu opmek isterim işte ozaman bende tatlı bir ruya gormuş olurum sevdiğim, iyi geceler bebeğim

Ben uykuyu sadece seni gormek icin seviyorum cunku ruyalarımı susleyen en guzel meleksin bebeğim iyi geceler

Guzel bir gun nasıl seninle başlıyorsa dunyamda, guzel bir gecede ancak seni ruyamda gorunce anlam kazanacaktır, iyi geceler aşkım

Uyuduğunda melekler sarsın dort bir yanını en guzel ruyar seninle olsun cunku sen buna layıksın, iyi geceler sevgilim

Gecenin Sessizliğinde Dinlerim seni, Bir Ruzya gibisin beklerim Seni, iyi geceler yıldız gozlum

Yıldızlar gozlerine ozensin sen birtanesin bebeğim iyi geceler dilerim

Ben uykuyu sadece seni gormek icin seviyorum cunku ruyalarımı susleyen en guzel meleksin bebeğim iyi geceler

Guzel bir gun nasıl seninle başlıyorsa dunyamda, guzel bir gecede ancak seni ruyamda gorunce anlam kazanacaktır, iyi geceler aşkım

Üst Alt