bilgiliadam
Yeni Üye
2019 İyi Geceler Mesajları
imagesiyigecelermesajlari20195ad9326b94a36
Seni gozlerimi kapattigimda degil,gozlerimi actigimda gormek ve var oldugunu bilmek isterim gulparem iyi geceler
Yine bir gun daha bitti sensiz ve tum geceler ben yaşadığım surece sensizsana cok kızgın olmama rağmen seni hala cok seviyorum iyi geceler
Seni cok seviyorum birtanem İyi uykular
Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye Canım cok sıkılıyor canım yanımda yok diye Sensiz gecelerden sensiz gunlerden bıktım artık Sabret hayatım iyi gunler bizi bekliyor İyi geceler canım
En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor bitenem tatlı uykular
Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirimSeni yaşadığım her gun icinyanagına bir buse gonderiyorumhuzurla uyu bitanemhuzurlu ve mutluİyi gecelerseni seviyorum
Gecenin en guzel karanlıgına gozlerini yumdugunda aklına ben geleyim iyi geceler birtanem
Dur bir dakika once bana bir opucuk, sonra seni seviyorum, tamam şimdi uyayabilirsin
Ruyanda eğer beni gorursen hic şaşma cunku ben seni her gun ruyamda goruyorum
Arım Balım Peteğim Gulum Dalım ciceğim Karizmatik Erkeğim iyi Geceler
Sen Benim Ruyalarımdaki Hayalim Hayattaki Tek Yaşama sebebimsin iyi Geceler Meleğim
Hayat bir geceden ibarettir en guzel geceyi en guzel ruya ile gormen dilegi ile iyi geceler
İyi Geceler Yosun Gozlum tatlı ruyalar benim HayaLim
Gecelerin Sıcak Ruyaların Candan Olsun Sana iyi geceler Olsun
En iyi Gecen Bugunden Daha Guzel yarın oLacak geceler icinde Olsun İyi Geceler Birtanem
Sana Gecelerin Sessizliğini Ruyaların En guzelini Gormen icin Dua Ediceğim Aşkım iyi geceler
Geceme ışık oL Ruyalarımın Ateşi OL Sadece benim Ol iyi geceler Aşkım
Masum gecelerin Masum Ruyaları Seninle Olsun iyi Geceler Olsun Biriciğim
imagesiyigecelermesajlari20195ad9326b94a36
Seni gozlerimi kapattigimda degil,gozlerimi actigimda gormek ve var oldugunu bilmek isterim gulparem iyi geceler
Yine bir gun daha bitti sensiz ve tum geceler ben yaşadığım surece sensizsana cok kızgın olmama rağmen seni hala cok seviyorum iyi geceler
Seni cok seviyorum birtanem İyi uykular
Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye Canım cok sıkılıyor canım yanımda yok diye Sensiz gecelerden sensiz gunlerden bıktım artık Sabret hayatım iyi gunler bizi bekliyor İyi geceler canım
En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor bitenem tatlı uykular
Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirimSeni yaşadığım her gun icinyanagına bir buse gonderiyorumhuzurla uyu bitanemhuzurlu ve mutluİyi gecelerseni seviyorum
Gecenin en guzel karanlıgına gozlerini yumdugunda aklına ben geleyim iyi geceler birtanem
Dur bir dakika once bana bir opucuk, sonra seni seviyorum, tamam şimdi uyayabilirsin
Ruyanda eğer beni gorursen hic şaşma cunku ben seni her gun ruyamda goruyorum
Arım Balım Peteğim Gulum Dalım ciceğim Karizmatik Erkeğim iyi Geceler
Sen Benim Ruyalarımdaki Hayalim Hayattaki Tek Yaşama sebebimsin iyi Geceler Meleğim
Hayat bir geceden ibarettir en guzel geceyi en guzel ruya ile gormen dilegi ile iyi geceler
İyi Geceler Yosun Gozlum tatlı ruyalar benim HayaLim
Gecelerin Sıcak Ruyaların Candan Olsun Sana iyi geceler Olsun
En iyi Gecen Bugunden Daha Guzel yarın oLacak geceler icinde Olsun İyi Geceler Birtanem
Sana Gecelerin Sessizliğini Ruyaların En guzelini Gormen icin Dua Ediceğim Aşkım iyi geceler
Geceme ışık oL Ruyalarımın Ateşi OL Sadece benim Ol iyi geceler Aşkım
Masum gecelerin Masum Ruyaları Seninle Olsun iyi Geceler Olsun Biriciğim