Son Konu

İyi Geceler Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 İyi Geceler Mesajları

imagesiyigecelermesajlari20195ad9326b94a36

Seni gozlerimi kapattigimda degil,gozlerimi actigimda gormek ve var oldugunu bilmek isterim gulparem iyi geceler

Yine bir gun daha bitti sensiz ve tum geceler ben yaşadığım surece sensizsana cok kızgın olmama rağmen seni hala cok seviyorum iyi geceler

Seni cok seviyorum birtanem İyi uykular

Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye Canım cok sıkılıyor canım yanımda yok diye Sensiz gecelerden sensiz gunlerden bıktım artık Sabret hayatım iyi gunler bizi bekliyor İyi geceler canım

En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor bitenem tatlı uykular

Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirimSeni yaşadığım her gun icinyanagına bir buse gonderiyorumhuzurla uyu bitanemhuzurlu ve mutluİyi gecelerseni seviyorum

Gecenin en guzel karanlıgına gozlerini yumdugunda aklına ben geleyim iyi geceler birtanem

Dur bir dakika once bana bir opucuk, sonra seni seviyorum, tamam şimdi uyayabilirsin

Ruyanda eğer beni gorursen hic şaşma cunku ben seni her gun ruyamda goruyorum

Arım Balım Peteğim Gulum Dalım ciceğim Karizmatik Erkeğim iyi Geceler

Sen Benim Ruyalarımdaki Hayalim Hayattaki Tek Yaşama sebebimsin iyi Geceler Meleğim

Hayat bir geceden ibarettir en guzel geceyi en guzel ruya ile gormen dilegi ile iyi geceler

İyi Geceler Yosun Gozlum tatlı ruyalar benim HayaLim

Gecelerin Sıcak Ruyaların Candan Olsun Sana iyi geceler Olsun

En iyi Gecen Bugunden Daha Guzel yarın oLacak geceler icinde Olsun İyi Geceler Birtanem

Sana Gecelerin Sessizliğini Ruyaların En guzelini Gormen icin Dua Ediceğim Aşkım iyi geceler

Geceme ışık oL Ruyalarımın Ateşi OL Sadece benim Ol iyi geceler Aşkım

Masum gecelerin Masum Ruyaları Seninle Olsun iyi Geceler Olsun Biriciğim

Üst Alt