Son Konu

İyi Geceler Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
İyi Geceler mesajları 2019

İyi Geceler Sozleri 2019

Sevgiliye iyi geceler mesajları

imagesiyigecelersozleri20195ad98518e9ea6

Masum gecelerin Masum Ruyaları Seninle Olsun iyi Geceler Olsun Biriciğim

Seninle Her Gece Guzel Seni Duşunurken geceleri uykusuz Geciriyorum ruyalarımı uykusuz seni duşunerek goruyorum iyi geceler Sana Bebeğim

Geceleri Uzaklara cığlık Olur Sesim, Denizden cıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan ozlemim, Bu gece Sırf Senin İcin Kapanıyor Gozlerim iyi Geceler Herşeyim!

Sensiz Bu gecenin Soğukluğu cekilmiyor hayalin gozumun onunde yaLnızım odamda resmin duvarda Sabahlarım Hayalinle, Tatlı Ruyalar Aşkım, iyi geceler

Sen uyurken Şuan Tatlı Ruyalar gorurken ben seni duşunup seni cizicem boş duvarlarıma birtanem, iyi geceler

Sensizlik olsada sonum geceler dert ortagım olur, ruyalarında cenneti gor meleğim benim sonum yaLnızlık olur, iyi geceler aşkım

Arkadaşa iyi geceler mesajları

imagesiyigecelersozleri20195ad9851a02d9b

İyi geceler kanka, sakın bana kanma

Allahım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin arkadaşım

En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor Arkadaşım tatlı uykular

Buyuklere cok sıkıcı gelir geceler sana son sozum iyi geceler

Tatlı uykular canım arkadaşım, gozlerini actığında guneş doğduğunda yureğin sevgiyle dolsun

İyi Uykular Sozleri

imagesiyigecelersozleri20195ad9851b0abf3

Allahım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin arkadaşım

Hayatımdaki en degerli varlıkk canım taa icii bitanecik sevgilim benimm iyi uyuu yarın umarım gorşmek dileğiylee seni cok sevıyorum iyi geceler

Tatlı uykular canım arkadaşım, gozlerini actığında guneş doğduğunda yureğin sevgiyle dolsun

Seni uyurken izlemek isterim, uyuduğunda ay yuzunu opmek isterim işte ozaman bende tatlı bir ruya gormuş olurum sevdiğim, iyi geceler bebeğim

Ben uykuyu sadece seni gormek icin seviyorum cunku ruyalarımı susleyen en guzel meleksin bebeğim iyi geceler

Guzel bir gun nasıl seninle başlıyorsa dunyamda, guzel bir gecede ancak seni ruyamda gorunce anlam kazanacaktır, iyi geceler aşkım

Uyuduğunda melekler sarsın dort bir yanını en guzel ruyar seninle olsun cunku sen buna layıksın, iyi geceler sevgilim

Gecenin Sessizliğinde Dinlerim seni, Bir Ruzya gibisin beklerim Seni, iyi geceler yıldız gozlum

Yıldızlar gozlerine ozensin sen birtanesin bebeğim iyi geceler dilerim

Üst Alt