geceme ışık oL Ruyalarımın Ateşi OL Sadece benim Ol iyi geceler Aşkım
Masum gecelerin Masum Ruyaları Seninle Olsun iyi Geceler Olsun Biriciğim
Seninle Her Gece Guzel Seni Duşunurken geceleri uykusuz Geciriyorum ruyalarımı uykusuz seni duşunerek goruyorum iyi geceler Sana Bebeğim
Geceyi bana Sor Ruyalarımı Bana Sor, uyumak Nedir biLmiyorum Ruya Desen Seni hayal ediyorum Seninle Yaşıyorum Sadece uyuyamıyorum bebeğim iyi geceler
Geceleri Uzaklara cığlık Olur Sesim, Denizden cıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan ozlemim, Bu gece Sırf Senin İcin Kapanıyor Gozlerim iyi Geceler Herşeyim!
Sensiz Bu gecenin Soğukluğu cekilmiyor hayalin gozumun onunde yaLnızım odamda resmin duvarda Sabahlarım Hayalinle, Tatlı Ruyalar Aşkım, iyi geceler
Sen uyurken Şuan Tatlı Ruyalar gorurken ben seni duşunup seni cizicem boş duvarlarıma birtanem, iyi geceler
Sensizlik olsada sonum geceler dert ortagım olur, ruyalarında cenneti gor meleğim benim sonum yaLnızlık olur, iyi geceler aşkım
iyi Geceler Yosun Gozlum tatlı ruyalar benim HayaLim
Gecelerin Sıcak Ruyaların Candan Olsun Sana iyi geceler Olsun
En iyi Gecen Bugunden Daha Guzel yarın oLacak geceler icinde Olsun İyi Geceler Birtanem
Sana Gecelerin Sessizliğini Ruyaların En guzelini Gormen icin Dua Ediceğim Aşkım iyi geceler
Hayat bir geceden ibarettir en guzel geceyi en guzel ruya ile gormen dilegi ile iyi geceler
Sen Guzel ruyalar icinde Ben Senin hayalinle Sen gecelerin Kucağında uykuda Ben iSe Seni Duşunerek Sabahların icinde iyi geceler