Son Konu

JBL Bluetooth Hoparlör nasıl açılır?

moderatör

Super Mod
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0

JBL Bluetooth hoparlör telefona nasıl bağlanır?​

1. Adım: Bluetooth aksesuarını eşleyin

1. Ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın.
  2. Bluetooth'a. dokunup basılı tutun.
  3. Yeni cihaz eşle'ye dokunun. …
  4. Cihazınızla eşlemek istediğiniz Bluetooth cihazının adına dokunun.
  5. Ekranda görünen talimatları (varsa) uygulayın.

Bluetooth hoparlöre nasıl bağlanılır?​

Ayarlar uygulamasını açın. Ana sayfada yer alan Cihazlar bölümüne girin. Cihazlar bölümüne girdiğinizde karşınıza çıkacak olan sayfa Bluetooth & diğer cihazlar sayfası olacaktır. Eğer bilgisayarınızın Bluetooth bağlantısı kapalıysa, burada bulunan Bluetooth ayarını kapalıdan Açık durumuna getirin.

JBL hoparlöre mikrofon nasıl bağlanır?​

1. İki Alkalin AA pili kutupları doğru olacak şekilde yerleştirin. 2. Hoparlörü ve birlikte verilen kablosuz mikrofonu art arda açın….Yeni bir kablosuz mikrofon bağlamak için

1. Hoparlörü kapatın.
  2. Yeni kablosuz mikrofonu açın ve hoparlörün üstüne yerleştirin.
  3. Hoparlörü açın.
Dec 23, 2020

JBL Clip 3 Taşınabilir Bluetooth Hoparlörün çalışma süresi ne kadardır?​

JBL Clip 3 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, IPX7 su geçirmezdir ve 1000 mAh şarj edilebilir Li-ion bataryası ile size 10 saat çalma süresi sunar.

JBL Bluetooth hoparlör nasıl bağlanır?​

JBL hoparlörünüzü bilgisayarınıza bağlamak için açma düğmesine ve ardından bluetooth düğmesine basın. Bilgisayarınızın bluetooth bağlantısını da açtıktan sonra yakında algılanan bluetooth aygıtlardan JBL hoparlörünüzü seçerek müzik dinlemeye başlayabilirsiniz.

JBL kulaklık kablosuz nasıl bağlanır?​

* Kulaklıklar ve şarj kutusu ayrı paketlenmiştir. Adım 2 – Sağ kulaklığı kılıfından çıkarın, otomatik olarak açılacak ve eşleştirme moduna girecektir (alternatif mavi / beyaz). Adım 3 – Cihazdan Bluetooth menüsüne gidin. Adım 4 – Sol kulak mikrofonunu kılıfından çıkarın, otomatik olarak sağ kulaklığa bağlanacaktır.

2 Bluetooth hoparlör telefona nasıl bağlanır?​

Bağlandıktan sonra, düğmesine basın üç nokta simgesi sağda ve tıklayın Gelişmiş Ayarlar. Etkinleştirin "Çift ses" zaten etkinleştirilmemişse seçenek. Bu, kullanıcıların aynı anda iki cihaza bağlanmasına izin vermelidir. Android 10 ve üstünü çalıştıran kullanıcılar, bağlı Bluetooth cihazlarına tıklayarak erişebilirler.

Üst Alt