B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Kas 2023 #1 Jilet Sozler Mesajlar En Guzel Jilet Sozler Benii ßenden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede benimle ilgilenmesin gerekmez!!!! gidersende geriye donme donersen de ustune fazla bir sey giyme inlemeler fazla surmez bu mevzu burda bitmez duygusala baglanmayın ulyennnnnnn tekbir cifli yetmez kolpa olan doslarım bu sozleri yesin gozlerini kacırmadan kullak verip dinlesin gun batımı ben ayyaşım bir koşe başında kaymışım Wedalaşırken Uzulmuş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Boy Aynasında Bi Bak!!!!!! Aradım Seni Yine Bugun Ses Gelmedi Kahroldum Gulum, Bırakma Beni yaşayamam Sensiz Tut Ellerimden kaldım Nefessiz Sevgim Gokkuşağı Gibi rengarenk tir Gulum, Yanlış yaparsan bana Siyahlarım Cıkar Meydana Gulum Dunya Dondukce Seni Seveceğim Sen geldikce ben hayat Doneceğim Ey AŞk , En Zamansız Anımda yakaladın beni, AL Artık Bu Canı verme Geri, Sevdiğim Kız Bıraktı Beni Artık bu Alem Taşımaz Beni Beni Ağlatarak Gidiceksen cennete , Akan Goz Yaşlarımdır Sana Beddua Olmaz yerin cennet Bunu Unutma Biz Alemde Şekil yaparız Alem dinler bizi, Biz Alemi Dinleriz Alem Gosterir Şeklimizi Aşk Bir Hastalıksa Ben Seninle oLume Razıyım Guzelim bana oyle Bir Hastalık verki Sen varken Kimse Bulamasın Hastalığıma Deva ben iStersem Severim iStersem Giderim, Sen iStersen Benimle Gelirsin iStersen Beni ornek Alıp Beni SeverSin!!! beni Senden Başkası iLgilendirmez Guzelim Senide Benden Başkası iLgilendirmez bebeğim Biz Geceleri Sokaklarda Sevgimiz icin Ağlarız ve Yine Biz Sabahları Sevgimiz icin Savaşırız Sıgara iciyorsam Sebebi Var Alkol Alıyorsam nedeni Var, Bana Ne dersen De Bitmez bu sevgi Sevİyorum Diyen Diller Yalanmis Unuturum Dİyerek UnutulmuyormuŞ O GUzel İsmİnİn Yerİne İhanet Ve Allahsiz Yaziyor GUlUm Allahsiz sana bir bakacam kalbini icten yakacam sen ne dersen de sosyete kızı seni koluma takacam Sokakta Geziyor Bir Delikanli Esrar Cekiyor Gozleri Kanli Oyle Bir Sevdigi Varki Allahina Kadar Sevdali Burasi İstanbul Ferman Gerekmez Delikanli Yuvasidir Cakallar Giremez!!!! Kızların Gozu Hep Yukseklerde Paralı ZuPpe Erkeklerde,, Bizimse Onlardan Tek Farkımız DLiKaNLıYıZ İşte!!! En Guzel Gozler Esrarlı Gozler, Esrarlı Gozler Yanlız SevdiCini Ozler
Jilet Sozler Mesajlar En Guzel Jilet Sozler Benii ßenden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede benimle ilgilenmesin gerekmez!!!! gidersende geriye donme donersen de ustune fazla bir sey giyme inlemeler fazla surmez bu mevzu burda bitmez duygusala baglanmayın ulyennnnnnn tekbir cifli yetmez kolpa olan doslarım bu sozleri yesin gozlerini kacırmadan kullak verip dinlesin gun batımı ben ayyaşım bir koşe başında kaymışım Wedalaşırken Uzulmuş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Boy Aynasında Bi Bak!!!!!! Aradım Seni Yine Bugun Ses Gelmedi Kahroldum Gulum, Bırakma Beni yaşayamam Sensiz Tut Ellerimden kaldım Nefessiz Sevgim Gokkuşağı Gibi rengarenk tir Gulum, Yanlış yaparsan bana Siyahlarım Cıkar Meydana Gulum Dunya Dondukce Seni Seveceğim Sen geldikce ben hayat Doneceğim Ey AŞk , En Zamansız Anımda yakaladın beni, AL Artık Bu Canı verme Geri, Sevdiğim Kız Bıraktı Beni Artık bu Alem Taşımaz Beni Beni Ağlatarak Gidiceksen cennete , Akan Goz Yaşlarımdır Sana Beddua Olmaz yerin cennet Bunu Unutma Biz Alemde Şekil yaparız Alem dinler bizi, Biz Alemi Dinleriz Alem Gosterir Şeklimizi Aşk Bir Hastalıksa Ben Seninle oLume Razıyım Guzelim bana oyle Bir Hastalık verki Sen varken Kimse Bulamasın Hastalığıma Deva ben iStersem Severim iStersem Giderim, Sen iStersen Benimle Gelirsin iStersen Beni ornek Alıp Beni SeverSin!!! beni Senden Başkası iLgilendirmez Guzelim Senide Benden Başkası iLgilendirmez bebeğim Biz Geceleri Sokaklarda Sevgimiz icin Ağlarız ve Yine Biz Sabahları Sevgimiz icin Savaşırız Sıgara iciyorsam Sebebi Var Alkol Alıyorsam nedeni Var, Bana Ne dersen De Bitmez bu sevgi Sevİyorum Diyen Diller Yalanmis Unuturum Dİyerek UnutulmuyormuŞ O GUzel İsmİnİn Yerİne İhanet Ve Allahsiz Yaziyor GUlUm Allahsiz sana bir bakacam kalbini icten yakacam sen ne dersen de sosyete kızı seni koluma takacam Sokakta Geziyor Bir Delikanli Esrar Cekiyor Gozleri Kanli Oyle Bir Sevdigi Varki Allahina Kadar Sevdali Burasi İstanbul Ferman Gerekmez Delikanli Yuvasidir Cakallar Giremez!!!! Kızların Gozu Hep Yukseklerde Paralı ZuPpe Erkeklerde,, Bizimse Onlardan Tek Farkımız DLiKaNLıYıZ İşte!!! En Guzel Gozler Esrarlı Gozler, Esrarlı Gozler Yanlız SevdiCini Ozler