Son Konu

Jilet Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Jilet Sozler
2019 Jilet Sozler
Jilet Faca Sozler 2019

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim Bu guzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim?

guluşler yalan artık sevdalar duman altı sigaramın ucunda yakıcam bu AŞKI cak kibriti gor dumanı

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gun yağmur yağardı

Sevİyorum Diyen Diller Yalanmis Unuturum Dİyerek UnutulmuyormuŞ O GUzel İsmİnİn Yerİne İhanet Ve Allahsiz Yaziyor GUlUm Allahsiz

Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım!

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim?

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez

Madem ayrılığa hukum giymiş bu yurek ; O zaman olmek icin yaşamak gerek !!!

Sensizlik bir ok gibi canıma saplanmalı, coşmalı yanardağlar kasırgalar kopmalı, aşkın bir zehir gibi kanımda dolaşmalı, elbette aşk dediğin boyle olmalıBen imkansız aşklar icin yaratılmışım, ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı, kayboldum kuytusunda yanlızlıkların, yaşadım en karasını sevdaların

Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Bir tutam sevinc, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gonderiyorum sana

Bir gul olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cıkmamak icin?

Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden once anlamak isterim! Seni bir omur boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim

Biz Sokakların Efendisi Olmuşuz Gonullerin Asi yakışıklısı, Biz Kızların Ruyası Olduk Serseriler Sokaklarda gezer Kızlar Bizi izLer

Gok Yuzune Bakarım geceleri Yıldızlar kayar oLur Bir Serseri Bu Aşk Bitirir Bizi Sokaklarda gecer Sevdalarımızın izleri

Yoktur derdimden Anlayan Serserilerin Kaderidir bu Kimse Olamaz Derman, Hayatın tadı kacar geceleri Serseri Cekmiş Jileti İciyor Geceleri

Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır

Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat

Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar cok ozlediğimi

Lanet Ediyorum Sana, Bir Serseri Uğruna Oldu feda, Ne Amacım Kaldı Nede Dermanım, Bittim Sayende! Sevdalara Duşmanım

Vefa Beklerken Kalbim Vefasızlık Gordu Sevgim, FedakarLık beklerken Aşkım, Sayende Oldum Kor Şaşkın

takım Elbisemi Giyerim Serseridir Benim iSmim, tesbihim Elimde Sozlerim Dilimde, En Delikanlı Adama Oğrettim Kendimi

Biz şerbeti Damara Dokenlerden Değiliz Biz Damara Direk Girip Şerbetlendirenlerdeniz

Zindanlarda Yureğim , Ağlıyorsa Gozlerim Serserilikse kaderim, Ben Boyle Severim

Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondurdu Hissettin mi?

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri donmek isteyip de donemeyince caresizlikten delirten, hayatta bir defa gorulebilen harika bir ruyasın!

Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonra ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gokyuzum var

Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni duşundum

Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz

Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı, ben seni bugun de sevmeyeceğim cunku bugun de bitecek; ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar hic bitmeyecek!

Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam!

Üst Alt