morfeus
Yeni Üye
Los Angeles dizayncısı Jonathan Simkhai, New York Moda Haftası defilesinden çabucak evvel, “Yan yana koymalar ve ikilikler üzerinde başarılı oluyorum” dedi. “Sert ve yumuşak bir şey fikri; sanatsal ve seksi, erkeksi ve kadınsı bir şey. Bu çatışmayı nasıl elde edebilirim? Hiç kimse açıkça o denli ya da bu türlü olmak istemediğinden, bir istikrara sahip olması gerekir. Bu koleksiyon hakkında bu türlü düşündüm.”
İlkbahar-Yaz 2022 için dizayncı Jonathan Simkhai, sonbaharın el işi iletisini bol gipür dantel, tığ işi, püsküllü ve el örgüsü ile devam ettirdi. Onları fütüristten ilham alan kavisli dikişler, asimetrik kesitler, heykelsi metal takı donanımı ile yumuşak silüetler, sakin bir yumuşak pastel ve sakinleştirici nötr paletinde sundu. Simkhai dedesinin 70'lerde İran'da bir dantel fabrikası olduğunu kaydetti, bu nedenle zanaatkar el sanatlarının ona daima ilham verdiğini belirtti.
Los Angeles dizayncısı Jonathan Simkhai, New York Moda Haftası defilesinden çabucak evvel, “Yan yana koymalar ve ikilikler üzerinde başarılı oluyorum” dedi. “Sert ve yumuşak bir şey fikri; sanatsal ve seksi, erkeksi ve kadınsı bir şey. Bu kavşağı, bu çatışmayı nasıl elde edebilirim? Hiç kimse açıkça o denli ya da bu türlü olmak istemediğinden, bir istikrara sahip olması gerekir. Bu koleksiyon hakkında bu türlü düşündüm.”
Dairesel kesikli ve asimetrik ayrıntılı imza slipler; rahat ancak parlak bir his veren örgü görünümler; yumuşak, romantik dantel elbiseler ve bol püsküllü seçenekler, defilenin dikkat çeken anahtar görünümlerindendi.
Dönemin en büyük haberi aksesuarlarından geldi. Manolo Blahnik ile dönemler boyunca podyum ayakkabıları için işbirliği yapan marka, resmi olarak bahar ayakkabılarını piyasaya sürdü. Çarpıcı topuklular, katlanır botlar ve çeşitli sandaletler, direkt tüketiciye ve ayrıyeten seçkin perakende ortaklarıyla satılacak.
1
Getty Images
2
Getty Images
3
Getty Images
4
Getty Images
5
Getty Images
6
Getty Images