Ilk Olarak şuana kadar 4 kere sevgilim oldu
Birincil sevgilim 5 sınıfa giderken olmuştuOnunda 23 hafta gibi takıldım sonra gelmedim yanına ayrıldık
İkinci sevgilim böylece sevgili denmez fakat yan mahalleden yapmıştım, buluşacaktık fakat ben istemedim onu beğenmedim bıraktım
Üçüncü sevgilim internet üzerinden oldu onada böylece sevgili denmez ama buluşcaktık Ankaraya gitseydim
Dördüncü ve en asıllı sevgilim 8 sınıfta olduSınıfımdan 15 ay kadar çıktımBirincil kere sevdiğim birisiyle çıkmıştım, başta buluşmuştuk gezmiştik ilki onunla tattım
Bunların haricen çıkma teklifi ettiğim fazla oldu68 Sınıflarda fln fakat reddedildim beni sevdiklerini bildiğim halde reddedildimLise 1 de okuldan dolayı öyle kız mız olayına bakamadımAma lise 2 de okul sorunu olmadığından bi sevgili gerekli diyerekten başladım etmeye3 Kere ettiğim oldu
İlki sınıftan bi çocuk baştan sona oldu ama şaka yaptığını düşünüyordumFace'den konuşuyorduk okuldaydı kız fakat yan sınıflarda buluşup konuşcaktık ama kafa mı buldu naptı gelmedi bi türlü sonradan beni çıkarmış facebooktan dost listesinden bende sinirlendim bana kız mı değil ne yalvarcam buna diyerek bunu engelledimÇıkıyoz gibiydik fakat buluşamadık
İkincisi kendi sınıfımdan olduSınıftan kızla bakışıyordukSonunda bunu şakaya çevirdik yani şakasına bakıyordum oda biliyordu sınıftakiler dalga geçiyordu sevgili diyerekBirden bi anıma gelmiş olmalı sınıftan dostça olduğum bi kız tamamen çıkma teklifi ettim onu ben kardeşim olarak görüyorum diyerekten reddettiAma kız hala kesiyor beniYan sınıflardan çocuk ona edipduruyor çıkma teklifi kabul etmiyordu şuan çıkıyorlardır belki onuda takmıyom artık zaten
Üçüncü üstteki sınıflardan ve en olaylısı oldu desek yeridirÜst sınıflardan bi kızla kesişiyordukKız bakıyordu bazen bende farkediyordumSonunda buna edeyim dedim3 Gün daha sonra edecem dedim arkadaşlara yaymış ispiciler kızlaraEve bu vesileyle bi yere kadar gittiğim kızlar arkamdan geldi o çıkma teklifi edeceğim kız önümde yürüyordu yanında çocuk olduğundan bişey demiyordum çocuk büyüktü adı üzerinde üstteki sınıf dayak yemezdim yanımda arkadaşta vardı dalardık fakat tartışma çıkmasını istemiyordum sonunda durdurdular bu kızı konuştum gönder çıkma teklifi ettim yanlız kız hayır,teşekkür ederim dediTamam dedimİlerledik tekrar biz yandaki çocuk beni durdurduO kızdan hoşlanıyormusun dedi hoşlanmıyordum sahiden öylesine ediyordum lakin evet dedimOda bitmiş konuşurum pazartesi günü fln dedi lakin takmadım zaten pek pozitifPazartesi günü arkadaşlar kağıt getirdi kız dediBen aslında inanmadım niye sınıfa getirip sıraya koysun elime verirAma konuşmakta fayda var dedim gidip yanına dedim kağıt getirmişiniz bana diye oda yok dediSınıftakilerin oyunuydu biliyom2 Gün rapor almışım o arkadaş canlısı olduğum kızların yanına gidip sizmi Muhammedi kandırdınız demiş tuaf olan şey adımı bilmesiydiKavga fln çıkacakmış bunların arasındaKız beni gördüğünde göze çarpan ediyordu ve kesintisiz koridordaki kaloriferin üzerinde otururken oturmuyordu bişeyler var ama takmıyorum onu bundan böyle tamamen
Şu sevgili bulamama olayı kaderimde mi değil ne acaba ? 3 kişiye ettim hayır dedilerEtmeyimi bilmiyom ne kiŞöyle kafa dengim olacak, gezip tozacağım bir kız olsa iyi olacak
Sınıfta takıldığım 1 çocukla bugün yaptığı hareketten sonra samimiyetimi kestim zaten o kızlarlada kestim o hareketi yaptıklarından nedeniyleOkuldan bi kız bulup onunla takılmayı düşünüyorum, satıcılık yaptığımı düşünmeyinAma takıldığım çocuklara şu kıza çıkma teklifi edecem dediğimde kutup kızlara söylüyorlar onlarda edeceğim kişiye olmuyo böyle hem rezil oluyom ayrıca sinirim bozuluyor
Okulda 23 kız var gözüme kestirdiğim siz şu anda aşk meşk konularına gireceksiniz değil sevdiğin kızla çık diye8 Sınıfta yaşadığım olaylardan dolayı hiç bir kızdan hoşlanmadım kızlara küstüm hemen hemen ama yanımdada sevgili olsun derim
Bu devirde zaten kim sevdiği kişiyle çıkıyor ? kız var bizim sınıfta uçan kuşa telefon numarasını verecek erkek var hergün başka kızlarla çıkıyor bu mektep benim kızlara görüş açımıda değiştirdi zaten15 Tatilde takılabileceğim şu sıralar hem sınıftakilerlede aram bozuldu bana dostluk edebilecek bir sevgili arıyomNasıl gidip yanına konuşabilirim? ne dicemki?
Bu konuda tecrubeli olanlar lütfen söylesinlerYeter diyorum artıkYaş 16 dahada sevgili değil bişey değil yapsam yaparım fakat bi eksiklik seziyorum kendimdeBoyum 170 göbek var kiloluyum saçlarımı fln dikmiyom pozitif ama giyinişime itina gösteriyorum neyimde eksiklik var anlamadım gittiYardımcı olunuz lütfen