bilgiliadam
Yeni Üye
kadınlar neden ağlar Kucuk bir erkek cocuk annesine sordu Nicin agliyorsun? Cunki ben kadinimdiye cevapladi annesi Anlamadim!dedi cocuk Annesi cocugu kucaklayip Ve hic bir süre anlayamayacaksin!dedi Babasina Baba, annem nicin agliyor?diye sordu Babanin cevabi Butun kadinlar sebebsizaglayabilen yapidadirdiye cevapladi Kucuk oglan buyudu, yetiskin adam oldu, hala kadinlarin nicin agladiklarini kesfedemedi Nihayet oldukten daha sonra cennete gittiginde Allah'a sordu Allahim!dedi Kadinlar nicin bu dek kolay aglayabiliyorlar?Allah dediki Ben kadinlari ozel yarattim! Tum yasamin agirligini tasiyabilecek kuvvette olmasina ragmen baskalarina teselli verecek değin yumusak omuzlar, Dogumun acisina oldugu dek dogurduklari evlatlarinin nankorlugune dayanabilecek ic kuvvetini verdim Baskalarinin kuvvetinin kalmadiginda devam edecek azmi, ailesinin hastaliginda yorgunluga papuc biraktirmayacak kudreti verdim Her turlu sart altinda, ve hatta annelerini cok kotu incitselerde, cocuklarini hoşuna gitmek duygusalligini verdim Bu duygusallik her yastaki cocuklarinin yaralarini sarmalarina, sorunlarini dinleyip paylasmalarina yardim ediyor Kocalarini tum kusurlariyla sevmek kuvvetini verdim Erkegin kaburgasindan onlari erkegin kalbini korumalari icin yarattim Onlara iyi bir kocanin esini katiyen incitmeyecegini ama bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranislarda bulunacagini anlayacak duyarli bir zeka verdim Tek zayiflik olarak kadinlara birer goz yasi verdim Ayrıntılarıyla kendilerinin sahip olduklari, ihtiyaclari oldugunda göstermek uzere Insanlik icin bir gozyasidiye cevapladi Kadini guzel yapan sey ne saci,ne vucudu, ne kendini ne sekilde tasidigidir Kadini guzel yapan sevgisini paylasabilmesi, fedakarligi, sorumlulugu, anlayisi, yalnızca bilgiye degil ayni zamanda kalbe de yonelik aklidir