Bir keresinde, Tibetli bir keşişle işkence hakkında konuşuyordum Bana, bir insanın ağzının icine verilen elektriğin, butun dişlerini dokebilecek bir kuvvete sahip olduğunu soylemişti Cok uzulmuştum
Ancak sonra, bu uzucu olayın uzerine bana komik bir oyku anlattı Uzuntunun ardından, neşem yerine geldi; bu, gerginlikten sıyrılmamı sağladı Kahkahalar, bana ilac gibi geldi
Guzel bir kadın uzerinde calışmaya başladığınızda, bu keşiş gibi davranmanız şarttır Yani gerginlikten sıyrılması icin, ona yardım etmeniz gerekir Ancak bunu yaparken, cok saygılı ve duşunceli bir yol izlemenizde fayda var
Onunla mucadele etmediğinizi, herhangi bir şey kanıtlamaya calışmadığınızı fark ettirmelisiniz Benim kadınlardan oğrendiğim şey, onlara doğru şekilde yaklaşmak gerektiğidir Mesela bir keresinde, Adriana Lima’ya, biraz daha uzun şeyler giymesini onermiştim O da, yolculuklarda erkek şortu giymeyi tercih ettiğini soylemişti Biraz kendini savunur bir haldeydi Dolayısıyla, kadınların karşısında biraz saf gorunmenizde fayda var
ABD Guzellik Kralicesi Katle Stam, tacını takmama musaade etmemişti; ancak, tacının kippa’ya benzediğini ifade ettiğimde, haklı olduğumu kabul etmişti Gorduğunuz gibi, sacmalamanın sınırı yok! Doğal olduğunuz surece, durumu ne kadar abarttığınızın bir onemi yok Kaygılanmayın, rahat olun ve onu guldurmek icin karşınıza cıkan her fırsatı değerlendirin Hatta sadece guldurmekle yetinmeyin, mest edin