T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 18 Eki 2024 #1 Kahvaltılık Kaşarlı Sosis Tava Tanımı İçin Malzemeler 6-7 sosis (büyüklüğüne nazaran değişir) 2-3 adet yeşil biber 2 adet domates 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı domates salçası Küp küp kaşar peyniri Karabiber, pulbiber, tuz Üzeri için: Maydanoz Kahvaltılık Kaşarlı Sosis Tava Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Selam geçen ki sosis tavam çök sevilince bugünde farklı bir halini hazırladım 10 dakikada hazır nefis bir kahvaltılık tanımı. Biberler ve sosis doğranır. Domatesler ve kaşarlar küp küp kesilir. Maydanozu ince kıyılır. Hazırlığımız tamam haydi başlayalım. Teflon tavamıza sıvı yağı alalım biberleri biraz kızartıp sosisi ekleyelim ve sosislerinde kızartalım. Daha sonra salçayı domatesi ve baharatları ekleyin karıştırın ve kapağını kapatarak orta ateşte domatesler güzelce suyunu salana kadar pişirim. Eğer domatesiniz yazdan kalma kavanoz ise salça kuşanmasanıza olur. Domatesler güzelce eriyince küp küp doğradığımız kaşarlardan serpin. Kapağını kapatın ve kaşarın erimesini bekleyin. Servis ederken de ince kıyılmış maydanoz serpiştirin. Ekmeği bana bana yiyin afiyet olsun. Kahvaltılık Kaşarlı Sosis Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kahvaltılık Kaşarlı Sosis Tava Tanımı İçin Malzemeler 6-7 sosis (büyüklüğüne nazaran değişir) 2-3 adet yeşil biber 2 adet domates 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı domates salçası Küp küp kaşar peyniri Karabiber, pulbiber, tuz Üzeri için: Maydanoz Kahvaltılık Kaşarlı Sosis Tava Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Selam geçen ki sosis tavam çök sevilince bugünde farklı bir halini hazırladım 10 dakikada hazır nefis bir kahvaltılık tanımı. Biberler ve sosis doğranır. Domatesler ve kaşarlar küp küp kesilir. Maydanozu ince kıyılır. Hazırlığımız tamam haydi başlayalım. Teflon tavamıza sıvı yağı alalım biberleri biraz kızartıp sosisi ekleyelim ve sosislerinde kızartalım. Daha sonra salçayı domatesi ve baharatları ekleyin karıştırın ve kapağını kapatarak orta ateşte domatesler güzelce suyunu salana kadar pişirim. Eğer domatesiniz yazdan kalma kavanoz ise salça kuşanmasanıza olur. Domatesler güzelce eriyince küp küp doğradığımız kaşarlardan serpin. Kapağını kapatın ve kaşarın erimesini bekleyin. Servis ederken de ince kıyılmış maydanoz serpiştirin. Ekmeği bana bana yiyin afiyet olsun. Kahvaltılık Kaşarlı Sosis Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı