D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ara 2023 #1 Kahvaltılık Zeytin Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kase çekirdeksiz doğranmış yeşil zeytin 2 kutu haşlanmış mısır 1 şişe konserve közlenmiş kapya biber 1 kutu domates kurusu ben hazır kullandım 1 tutam maydanoz 5 dal taze soğan 1 yemek kaşığı nar ekşisi Yarım limon suyu zeytin yağ ve iri doğranmış ceviz Kahvaltılık Zeytin Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Doğranılması gereken bütün malzemeleri küçük doğruyoruz. Geniş bir kaba koyalım. Diğer malzemeleri de ilave edip güzel karışdıralım. Afiyet olsun. Kahvaltılık Zeytin Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Kahvaltılık Zeytin Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kase çekirdeksiz doğranmış yeşil zeytin 2 kutu haşlanmış mısır 1 şişe konserve közlenmiş kapya biber 1 kutu domates kurusu ben hazır kullandım 1 tutam maydanoz 5 dal taze soğan 1 yemek kaşığı nar ekşisi Yarım limon suyu zeytin yağ ve iri doğranmış ceviz Kahvaltılık Zeytin Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Doğranılması gereken bütün malzemeleri küçük doğruyoruz. Geniş bir kaba koyalım. Diğer malzemeleri de ilave edip güzel karışdıralım. Afiyet olsun. Kahvaltılık Zeytin Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı