M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 17 Haz 2023 #1 Kandil Simidi Lezzet Garantili Tanımı İçin Gereçler 125 gram margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 1.5 2 bardak kadar un Yarım çay bardağı pekmez 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep Kandil Simidi Lezzet Garantili Tanımı Yapılışı Un hariç tüm gereçleri kaba alın ve karıştırın. Üzerine unu eleyin ve güzelce yoğurun hamurunuz pürüzsüz olsun akabinde şekil verin. Pekmeze 1 çay bağı suyu ekleyin ve bu suya hamuru bandırıp susama bulayın. Ben beyaz susam olduğu için konutta susamı boş kuru tavada kavurdum size de fikir olsun. 200 c pişirin simidinizi iyi kandiller.
Kandil Simidi Lezzet Garantili Tanımı İçin Gereçler 125 gram margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 1.5 2 bardak kadar un Yarım çay bardağı pekmez 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep Kandil Simidi Lezzet Garantili Tanımı Yapılışı Un hariç tüm gereçleri kaba alın ve karıştırın. Üzerine unu eleyin ve güzelce yoğurun hamurunuz pürüzsüz olsun akabinde şekil verin. Pekmeze 1 çay bağı suyu ekleyin ve bu suya hamuru bandırıp susama bulayın. Ben beyaz susam olduğu için konutta susamı boş kuru tavada kavurdum size de fikir olsun. 200 c pişirin simidinizi iyi kandiller.