Kankalarin muhabbeti Hekim Kaan, kankası Necmi'yi bayıltmadan açık kalp ameliyatı yaparken; coşku var mı coşku olmaz olur mu abi, yusuf yusuf yani bi şey olmaz, sana en cix ameliyatımı yapcam ameliyatın cixi mi olur? sana özel bu ayaklarım tavana yan şekilde ameliyat etcem seni, tarihe geçcez olm neee ! manyak mısın yaa? olmuyom abi ben ameliyat falan şaka olm şaka sokacam fakat ameliyat öncesi adamın yaptığına bak euehue, yat bakm şuraya sırtüstü mü? yoq, yüzüstü, hafifte domal şöle kıbleye dürüst niye domalacak mışım? ya olm saçmalama, uzan şuraya sırtüstü, dötten ameliyat olacan sanki şşş, hemşire hanımların önünde, ayıp oluyoo onlar yabancı yok bana yabancılar fakat neyse, urten hanım, hastayı ameliyata hazırlayın hazır, hazır hasta doktor bey olm necmi, mayışmışın sen ya bi git olm, çakır keyfi olmuş gibiyim euhue, ne güzel işte, içmeden sarhoş oldun ne zaman bayılacam ben? bayıltmadan ameliyat olcan sen nasıl yani bilincin hafiften yerinde olcak olm sıkılıyorum ameliyat esnasında, eksik muhabbet ederiz diye böyle yaptım abi sen harbiden manyaksın haa daha önce denedim, bi şey olmadı bismillahirrahmanirahimm bak ne hoş imana da geldin pişmanlık tövbe evet, başlıyoruz, bisturi lütfen napcan neşteri dişimde et kalmış, onu temizliyecem Necmicim, ameliyathanedeyiz, kebab salonunda yok sence ne yapabilirim neşteri? olm kesecen mi beni diri diri? yoq, önce tırnaklarını sökcem, sonra tırnağın altındaki ete tuz sürcez önce ızdırap, sonradan vahşet yani fantazi yapalım demi eksik ya niye ben allahım niye? olm saçmalama, acımıyacak diyorum sana bak, eğer bir ipnelik yaparsan, yengeye bütün yaptığın pislikleri anlatırım hıng ! olm sus, hemşire hanımların yanında Hani tanıdık olmayan değildi ulan onlar tamamlanmış olm söz, acımıyacak haftaya halı saha maçı var hasanlarla, o maça yetiştirmemiz gerekli seni abi bana su kaynatan araba muamelesi yapma euheuhe, hazır olm kıpraşma, başlıyorum carkkkkrkkkrkk ( derinin yarılma efekti ) abi bi güzel oldum, böyle benzeri içim açıldı, bi refah doldu emrindeki olm, açtık kalpten mideye kadar harbi mi? hı hı falla kanka senin için kararmış, canını sıkan bir şey var hadi ya evet bak şurda, midenin sol tarafı kap kara olmuş du bakm hımm 3 vakte dek bi haber alacaksın olm daşşak geçme, kahve falımı bu anasını satim euheuhe, yoq olm, gayet normal herşey hemen damarları yoklama edelim evettt, ipnelik yapan damarı buldum napcan ona? söküp atcam, yerine kıçından alacağımız bir damarı koycaz yoq ben aldırmam kıçımdan damar falan ya olm bi siktr git, damarı açcaz şimdi bi şeyci kalmıyacak hnagi damar bu kalpten aorta bu arada birincil köşeden sola dön, ilerde küçük bir kılcal damar var, orda kime sorsan gösterirler kaan ! olm sanki sölesem bilcen damar işte tümü benzer (hööönngghghgrtrt ) zuhuahuaa ne yaptın olm bi şey yapmadım hafiften mideni sıktım bıraktım çılgın misin olm niye kurcalıyon midemi ehuehue, bayılıyom bu harekete, kusacak gibi oluyon dimi lan hay skm seni emi bak kanka, hazır açmışken diğer istediğin bi şey var mı? he, mideyle karaciğerin yerini değiştir sana zahmet niyeki? moda abicim moda, hiç modayı takip etmiyo musun? falla değişirim ama azıcık süre alır ya abi bi git işine, hadi kapat da gidelim, akşam bizdesiniz, ona kadar cilalı tamam, dur tel açayım hanıma dıııttt dıııtttt (Alo, Nalan, napıyon güzelim hiç, bende aldım necmiyi altıma, midesiyle falan oynuyom bak ne diycem, akşam necmilerdeyiz, ben çıkışta seni alırım hadi öptüm ) tamamlanmış necmi, sizdeyiz akşama iyi iyi hadi abi, kapat şurayı, hava doldu içim şerefsizim gerçekten mideyle karaciğerin yerini değiştirme fikri kötü değildi lakin kaan !! euheue, bitmiş lan tamam, kapatıyom tosbagaforumnet