bilgiliadam
Yeni Üye
Kapak Edici Nickler Yeni
Kapak Edici Nickler 2019
Hepinis iletilerim Gibisiniz Sadece Anlık ! )
uZatmayın kirLi eLLerinizi uStume yetişebiLecekLeriniz sadeCe hayaL kırıkLıkLarı
Bir tek cocukluğum bilir ki,Kimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmediM
Aşk bu denli uzun surduyse,deprem olacak birazdanYasalar aykırı şeyler bunlar,babam beni tutuklayacak
Sen icimdeki,én kucuk hucrede dolasanték haad sinyaLimsn bnm )
ßana bak zayıfLamış gordum seni!!!
Karakter oLarak tabiki xD ehehehe
qun qeLir inTikam aLınır yaptıkLarının hepsinin aCısı teKer teKer cıkartıLır ama bu araLar qeRcekten cooook i$im varr iLqiLenmiyorum
yukLeDim bedeniimii 1 miLyon baloncuqaaa xD
hayatı copLuk farzet sende biir piisLiik deqiiL misin?? sen sahtekar yaLancının ta kendisisinUnutma!! sahte ve yaLan oLan her Şey dunya kapsamında senii bekLiyor!
Sana Dostum Diyenler Var Ya Alayı Hava En Sert Tekerlekler Bile Bir Gun Mutlak Kacırır Hava
Pişmanlık asla kacamayacağın bir canavar Elleri bazen oldurur, bazen sertce yakalar
Affım olsun hain darba , yediğim darbelerle sığındığım rabba365 gun 52 berbat hafta
Ben aklımı dile duşurdum , kapalı kapıdan kafamı cıkarıp kafayı uşuttum
Parlayan bir alev gibi gorunurdum ama sonuktum
Dudaklarımın kanaya kadar yapmak istediğim işte bu rap benimle ol hep!
gelen gider , makbuludur kısası ziyaretin , bana musade sana rast gelsin budur hikayemiz
Cehennemde soğuk bir gun , boğuk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gun beklediğin murad
Bazılarına gul dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yaşar hayat , buyur mezara yat!
olumun sessizliğine eşsiz bir seda ile girdim boğulmaktan korktuğum bir denizin tahminimden derinim
Sessizliktir icinden gecirdiklerimin sedası , duymakta olduğun engin sozler derin denizlerimin dalgası
sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terket uzadıkca kısalan omre huzur aşısı zerket
Ve civisi duşmuş tablolarda bir resimdi kendisi, kukreyen şu gokyuzunde kuşun kilitli kafesi
hayrından umutsuzum getirme bari şerrini
Yardan sarkıttığın dostlarından kacının ipini tuttun? onlar guldu, sen somurttun kalbinde kac gul kuruttun?
senin adını anmamak şartıdır dostluğumun
yanlışım bir doğrumla cekti gittiButun hikayem burda bitti
Bak gonlumun etten sarayı kandan harabe mutluluğumuu tehdit eder duyduğum her hurafe
Yalvarışım bahtıma guvenimden herşey kendiliğinden icimdeki minik cocuk titrerken belki gun gelir aldanırım
Bana yalan soyleceksen once gozlerimle anlaş !
Nefrete,sevgiden Daha Cok GuvenirimCunku Nefretin Sahtesi OLmaz!
Donup,Bir An Gecmişi Anımsadığında Canın Cok AcırAma NafiLe Gecmiş OLsunLafı KuLakLarında YankıLanır
Gεcіcі нενεs dεğil,нак εdεиε иεfεs оLuяuм
вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα
AğLamakLı CumLeLeR kuRmuoRumSozLeRime Toz Kactı, O kadaR!
3 yanlısım 1 doqrumla cekti qittiiiı!!!!
kimsé anLmaz bLi0rmcanıMı yaksada hayat quLu0rm ! :
Narkoz aLmıs qibi Hissєttiqimdєn bєri attıqım hєr adım sєnkronizє
yaLnzLktan koRkmuyrm da ya cnM eLLerni tutmaK istéRsé?
Aranılan teselliler neden hep meşgule duştu?
EnqeLLedm haYatı cvRimici oLdğmu gRmésin!
Gideni seyretmekte saklıdır asıl acı!
Né zaman GoL diyé aRkamı donsém Elindé ofsayt ßayRağı iLé ßékLéR hayat
Sadécé sénin aDının harfLéri susLu ßénde ,Gérisi ßiLdiğimiz aLfabé!
kayßoLurSun pusLu ruyaLarın ardınDagurara yoku$ SevdaLarda
SoyLé ßana SébépsizZ ßitéR mi? 'aŞk'
du$en biR yaPRaq qoRuRsen Beni haTıRLa deMişTim biLioRsun seni sonbahaRda sewmi$dim !
bHen haYaTı cewRimDı$ı ya$ıoRum haYat bHeni enqeLLese noLuR !
ßir ynıM Sénßir ynıM déniZßir ynıM yoKoLuşßir ynım bitiŞ
anLamı yok duşLérin peşNdén koşup duşuşLérn :|
coq uzaqDsn duymasSn ßni unttun ßéLqidé (
Bir SeNIstiyorum Icinde Sadece BeNoLan
kaLßine zorLa oqreTemessin yaßancı *2 keLime !
Kapak Edici Nickler 2019
Hepinis iletilerim Gibisiniz Sadece Anlık ! )
uZatmayın kirLi eLLerinizi uStume yetişebiLecekLeriniz sadeCe hayaL kırıkLıkLarı
Bir tek cocukluğum bilir ki,Kimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmediM
Aşk bu denli uzun surduyse,deprem olacak birazdanYasalar aykırı şeyler bunlar,babam beni tutuklayacak
Sen icimdeki,én kucuk hucrede dolasanték haad sinyaLimsn bnm )
ßana bak zayıfLamış gordum seni!!!
Karakter oLarak tabiki xD ehehehe
qun qeLir inTikam aLınır yaptıkLarının hepsinin aCısı teKer teKer cıkartıLır ama bu araLar qeRcekten cooook i$im varr iLqiLenmiyorum
yukLeDim bedeniimii 1 miLyon baloncuqaaa xD
hayatı copLuk farzet sende biir piisLiik deqiiL misin?? sen sahtekar yaLancının ta kendisisinUnutma!! sahte ve yaLan oLan her Şey dunya kapsamında senii bekLiyor!
Sana Dostum Diyenler Var Ya Alayı Hava En Sert Tekerlekler Bile Bir Gun Mutlak Kacırır Hava
Pişmanlık asla kacamayacağın bir canavar Elleri bazen oldurur, bazen sertce yakalar
Affım olsun hain darba , yediğim darbelerle sığındığım rabba365 gun 52 berbat hafta
Ben aklımı dile duşurdum , kapalı kapıdan kafamı cıkarıp kafayı uşuttum
Parlayan bir alev gibi gorunurdum ama sonuktum
Dudaklarımın kanaya kadar yapmak istediğim işte bu rap benimle ol hep!
gelen gider , makbuludur kısası ziyaretin , bana musade sana rast gelsin budur hikayemiz
Cehennemde soğuk bir gun , boğuk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gun beklediğin murad
Bazılarına gul dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yaşar hayat , buyur mezara yat!
olumun sessizliğine eşsiz bir seda ile girdim boğulmaktan korktuğum bir denizin tahminimden derinim
Sessizliktir icinden gecirdiklerimin sedası , duymakta olduğun engin sozler derin denizlerimin dalgası
sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terket uzadıkca kısalan omre huzur aşısı zerket
Ve civisi duşmuş tablolarda bir resimdi kendisi, kukreyen şu gokyuzunde kuşun kilitli kafesi
hayrından umutsuzum getirme bari şerrini
Yardan sarkıttığın dostlarından kacının ipini tuttun? onlar guldu, sen somurttun kalbinde kac gul kuruttun?
senin adını anmamak şartıdır dostluğumun
yanlışım bir doğrumla cekti gittiButun hikayem burda bitti
Bak gonlumun etten sarayı kandan harabe mutluluğumuu tehdit eder duyduğum her hurafe
Yalvarışım bahtıma guvenimden herşey kendiliğinden icimdeki minik cocuk titrerken belki gun gelir aldanırım
Bana yalan soyleceksen once gozlerimle anlaş !
Nefrete,sevgiden Daha Cok GuvenirimCunku Nefretin Sahtesi OLmaz!
Donup,Bir An Gecmişi Anımsadığında Canın Cok AcırAma NafiLe Gecmiş OLsunLafı KuLakLarında YankıLanır
Gεcіcі нενεs dεğil,нак εdεиε иεfεs оLuяuм
вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα
AğLamakLı CumLeLeR kuRmuoRumSozLeRime Toz Kactı, O kadaR!
3 yanlısım 1 doqrumla cekti qittiiiı!!!!
kimsé anLmaz bLi0rmcanıMı yaksada hayat quLu0rm ! :
Narkoz aLmıs qibi Hissєttiqimdєn bєri attıqım hєr adım sєnkronizє
yaLnzLktan koRkmuyrm da ya cnM eLLerni tutmaK istéRsé?
Aranılan teselliler neden hep meşgule duştu?
EnqeLLedm haYatı cvRimici oLdğmu gRmésin!
Gideni seyretmekte saklıdır asıl acı!
Né zaman GoL diyé aRkamı donsém Elindé ofsayt ßayRağı iLé ßékLéR hayat
Sadécé sénin aDının harfLéri susLu ßénde ,Gérisi ßiLdiğimiz aLfabé!
kayßoLurSun pusLu ruyaLarın ardınDagurara yoku$ SevdaLarda
SoyLé ßana SébépsizZ ßitéR mi? 'aŞk'
du$en biR yaPRaq qoRuRsen Beni haTıRLa deMişTim biLioRsun seni sonbahaRda sewmi$dim !
bHen haYaTı cewRimDı$ı ya$ıoRum haYat bHeni enqeLLese noLuR !
ßir ynıM Sénßir ynıM déniZßir ynıM yoKoLuşßir ynım bitiŞ
anLamı yok duşLérin peşNdén koşup duşuşLérn :|
coq uzaqDsn duymasSn ßni unttun ßéLqidé (
Bir SeNIstiyorum Icinde Sadece BeNoLan
kaLßine zorLa oqreTemessin yaßancı *2 keLime !