B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Eki 2024 #1 facebook kapak edici sozler,facebook kapak sozleri,kapak edici facebook sozleri,facebook sozleri kapak HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR ! ßo$aLan YeR Her ZaMaN DoLDuruLur ! $imdi YerLerDesin eSki Pas Pas Gißi Fi$ini Cektim i$in ßitti YaLnızLıımıN ceWaßı Ortada! eN azındaN dier İnsanLar gibi harcTmıorm Yureimi ßu ysden yanLıs+ Husurluyum SaNa Du$eN Susmak CeNeNi YoRMa SaYGıLaR!!! SanaLda dayı oLanLar ndnSe babaMın kaRsısında kuzu oLuyoLar: HayaTımdaki Geri Donuşum KutusuacıLmaz Hic Benim Tek biLdiğim bikerede SiLdiğim Hepiniz Benden IrakCehenneme Direk Guvendiğim tek şey aynaya baktığımda gorduğum ve yukarı baktığımda goremediğimdir yanlışım bir doğrumla cekti gittiButun hikayem burda bitti Bak gonlumun etten sarayı kandan harabe mutluluğumuu tehdit eder duyduğum her hurafe Yalvarışım bahtıma guvenimden herşey kendiliğinden icimdeki minik cocuk titrerken belki gun gelir aldanırım Bana yalan soyleceksen once gozlerimle anlaş ! İnsan Bilmedigi Şeylerden Korkar Ben Herşeyi Biliyorum Hayatta seyirciler ve oyuncular vardırBen kuralları koydumİsteyen seyrederİsteyen oynar Herkez aynı hayatta kendini birşey sanma ||||||тєнℓιкєℓιуιмdιяя уαкℓαşмα ‘nefess aLma efess aL’ oyuncakLaRımın hepsi kısa hafızalı bir turlu uzemiyorum onları Elinde sonunda mutlu oluyorlarbir turlu bana benzemiyorlar sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar sefioRum yaLan yoqh ! umutLaNma aşq biTTi ! yanqınLar biLe yaqmadı gozLeriN kdR ! ‘ Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor uzgun değilim ama gozlerim doluyor ! İstanbul sana susamalı Benim sana susadığım kadar Bu hasret İstanbul’a da koymalı bana koyduğu kadar El Değmemiş IntiharLarım Var ßenim MecaLsis YaşamaLarım hayaLLeRimi bıRakumutLaR senin oLsundoneceksin sanaRakya$anmaz biLiyoRsun! YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem GeLir Misin? YaRınıMı bRaqTm duN’m KaHpE cIkıNca !! Ey,iKi AdımLık YérKuré Sénin ßutun aRka ßahcéLérini Gordum ßén ßirBirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık(L) “ßén séni séviyorum amaLarına kar$ıLık, “ama ßén séni séviyorumLarım vardı qittikcé dévrikLé$ti SiLdim héßsini Hepinis iletilerim Gibisiniz Sadece Anlık ! ) uZatmayın kirLi eLLerinizi uStume yetişebiLecekLeriniz sadeCe hayaL kırıkLıkLarı Bir tek cocukluğum bilir ki,Kimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmediM Aşk bu denli uzun surduyse,deprem olacak birazdanYasalar aykırı şeyler bunlar,babam beni tutuklayacak Sen icimdeki,én kucuk hucrede dolasanték haad sinyaLimsn bnm ) ßana bak zayıfLamış gordum seni!!! Karakter oLarak tabiki xD ehehehe qun qeLir inTikam aLınır yaptıkLarının hepsinin aCısı teKer teKer cıkartıLır ama bu araLar qeRcekten cooook i$im varr iLqiLenmiyorum netten alıntı
facebook kapak edici sozler,facebook kapak sozleri,kapak edici facebook sozleri,facebook sozleri kapak HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR ! ßo$aLan YeR Her ZaMaN DoLDuruLur ! $imdi YerLerDesin eSki Pas Pas Gißi Fi$ini Cektim i$in ßitti YaLnızLıımıN ceWaßı Ortada! eN azındaN dier İnsanLar gibi harcTmıorm Yureimi ßu ysden yanLıs+ Husurluyum SaNa Du$eN Susmak CeNeNi YoRMa SaYGıLaR!!! SanaLda dayı oLanLar ndnSe babaMın kaRsısında kuzu oLuyoLar: HayaTımdaki Geri Donuşum KutusuacıLmaz Hic Benim Tek biLdiğim bikerede SiLdiğim Hepiniz Benden IrakCehenneme Direk Guvendiğim tek şey aynaya baktığımda gorduğum ve yukarı baktığımda goremediğimdir yanlışım bir doğrumla cekti gittiButun hikayem burda bitti Bak gonlumun etten sarayı kandan harabe mutluluğumuu tehdit eder duyduğum her hurafe Yalvarışım bahtıma guvenimden herşey kendiliğinden icimdeki minik cocuk titrerken belki gun gelir aldanırım Bana yalan soyleceksen once gozlerimle anlaş ! İnsan Bilmedigi Şeylerden Korkar Ben Herşeyi Biliyorum Hayatta seyirciler ve oyuncular vardırBen kuralları koydumİsteyen seyrederİsteyen oynar Herkez aynı hayatta kendini birşey sanma ||||||тєнℓιкєℓιуιмdιяя уαкℓαşмα ‘nefess aLma efess aL’ oyuncakLaRımın hepsi kısa hafızalı bir turlu uzemiyorum onları Elinde sonunda mutlu oluyorlarbir turlu bana benzemiyorlar sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar sefioRum yaLan yoqh ! umutLaNma aşq biTTi ! yanqınLar biLe yaqmadı gozLeriN kdR ! ‘ Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor uzgun değilim ama gozlerim doluyor ! İstanbul sana susamalı Benim sana susadığım kadar Bu hasret İstanbul’a da koymalı bana koyduğu kadar El Değmemiş IntiharLarım Var ßenim MecaLsis YaşamaLarım hayaLLeRimi bıRakumutLaR senin oLsundoneceksin sanaRakya$anmaz biLiyoRsun! YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem GeLir Misin? YaRınıMı bRaqTm duN’m KaHpE cIkıNca !! Ey,iKi AdımLık YérKuré Sénin ßutun aRka ßahcéLérini Gordum ßén ßirBirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık(L) “ßén séni séviyorum amaLarına kar$ıLık, “ama ßén séni séviyorumLarım vardı qittikcé dévrikLé$ti SiLdim héßsini Hepinis iletilerim Gibisiniz Sadece Anlık ! ) uZatmayın kirLi eLLerinizi uStume yetişebiLecekLeriniz sadeCe hayaL kırıkLıkLarı Bir tek cocukluğum bilir ki,Kimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmediM Aşk bu denli uzun surduyse,deprem olacak birazdanYasalar aykırı şeyler bunlar,babam beni tutuklayacak Sen icimdeki,én kucuk hucrede dolasanték haad sinyaLimsn bnm ) ßana bak zayıfLamış gordum seni!!! Karakter oLarak tabiki xD ehehehe qun qeLir inTikam aLınır yaptıkLarının hepsinin aCısı teKer teKer cıkartıLır ama bu araLar qeRcekten cooook i$im varr iLqiLenmiyorum netten alıntı