Son Konu

kapak guzel sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
en guzel kapak sozler,
2019 kapak sozler guzel

Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin

YaRınıMı bRaqTm duN’m KaHpE cIkıNca !!

yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…

yαLиızLıк вuтuи dαмαrLαrıмı cαтLαтıyor…!!!

sєиsiz gєcєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıмYαLиız sєиi duşuиєrєк gozLєriмi кαpαттıмRuyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…

Allahım beni oyle bir son bahar ayazında canımı al ki, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gul bile bulamasın

Almak istedim , ellerini alamadım Bakmak istedim, gozlerine bakamadım Sarmak istedim, kollarıma saramadım Gormek istedim, son defa goremedim cunku aramıza olum girdi

An gelir insan gulerken ağlarmış Gozyaşları sel olup kalbine akarmış Kahkaha bir maske derler birimisin?İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış

Yalvarışım bahtıma guvenimden herşey kendiliğinden icimdeki minik cocuk titrerken belki gun gelir aldanırım

*Azdan az, coktan cok gider

senin adını anmamak şartıdır dostluğumun

Unutsun BeniDiye Haber Gondermişsin Bir Duşun BakaLım,HatırLanmaya Değer misin

*sadece şahlar hamleleri onceden sezer

uZatmayın kirLi eLLerinizi uStume yetişebiLecekLeriniz sadeCe hayaL kırıkLıkLarı

*hayat, olumle kumar oynama sanatıdır

Bir tek cocukluğum bilir ki,Kimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmediM

*ozgurluk, sonu mechul bir firardır

°(w)°AylarGecsedeYillarGecsedeBirOmurBoyleG itsedeBenSeniUnutamam°(w)°

Hic Hayallerinizden “0″ Aldınız Mı?

(u)Vay Benim Deli Gonlum Yarali Ku$a Dondu Guvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer(u)

sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar

Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM

Üst Alt