bilgiliadam
Yeni Üye
face kapak nickler,facebook kapak nickler,kapak nickler face,facebook kapak nickleri,face kapak nickleri
En Kapak Nickler facebook
Hayrından umutsuzum getirme bari şerrini
*Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suclanmaktır
Yardan sarkıttığın dostlarından kacının ipini tuttun? onlar guldu, sen somurttun kalbinde kac gul kuruttun?
*Dunya bir gundur, o da bugundur!
yanlışım bir doğrumla cekti gittiButun hikayem burda bitti
*Sen, sen ol! Asla biz olma
Bak gonlumun etten sarayı kandan harabe mutluluğumuu tehdit eder duyduğum her hurafe
*Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!
Yalvarışım bahtıma guvenimden herşey kendiliğinden icimdeki minik cocuk titrerken belki gun gelir aldanırım
*Azdan az, coktan cok gider
senin adını anmamak şartıdır dostluğumun
Unutsun BeniDiye Haber Gondermişsin Bir Duşun BakaLım,HatırLanmaya Değer misin
*sadece şahlar hamleleri onceden sezer
uZatmayın kirLi eLLerinizi uStume yetişebiLecekLeriniz sadeCe hayaL kırıkLıkLarı
*hayat, olumle kumar oynama sanatıdır
Bir tek cocukluğum bilir ki,Kimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmediM
*ozgurluk, sonu mechul bir firardır
Aşk bu denli uzun surduyse,deprem olacak birazdanYasalar aykırı şeyler bunlar,babam beni tutuklayacak
*Bir yerde kucuk insanların buyuk golgeleri oluşuyorsa orada guneş batıyor demektir
Sen icimdeki,én kucuk hucrede dolasanték haad sinyaLimsn bnm )
*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun sucudur Eğer o kişi seni pek cok kere aldatmışsa bu senin sucundur
Pişmanlık asla kacamayacağın bir canavar Elleri bazen oldurur, bazen sertce yakalar
*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o’dur
*bela, kişinin sevdiklerinden gelir
Ben aklımı dile duşurdum , kapalı kapıdan kafamı cıkarıp kafayı uşuttum
Parlayan bir alev gibi gorunurdum ama sonuktum
Dudaklarımın kanaya kadar yapmak istediğim işte bu “rap benimle ol hep!
gelen gider , makbuludur kısası ziyaretin , bana musade sana rast gelsin “budur hikayemiz
Cehennemde soğuk bir gun , boğuk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gun beklediğin murad
Bazılarına gul dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yaşar hayat , buyur mezara yat!…
olumun sessizliğine eşsiz bir seda ile girdim boğulmaktan korktuğum bir denizin tahminimden derinim
sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terket uzadıkca kısalan omre huzur aşısı zerket
Sessizliktir icinden gecirdiklerimin sedası , duymakta olduğun engin sozler derin denizlerimin dalgası
En Kapak Nickler facebook
Hayrından umutsuzum getirme bari şerrini
*Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suclanmaktır
Yardan sarkıttığın dostlarından kacının ipini tuttun? onlar guldu, sen somurttun kalbinde kac gul kuruttun?
*Dunya bir gundur, o da bugundur!
yanlışım bir doğrumla cekti gittiButun hikayem burda bitti
*Sen, sen ol! Asla biz olma
Bak gonlumun etten sarayı kandan harabe mutluluğumuu tehdit eder duyduğum her hurafe
*Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!
Yalvarışım bahtıma guvenimden herşey kendiliğinden icimdeki minik cocuk titrerken belki gun gelir aldanırım
*Azdan az, coktan cok gider
senin adını anmamak şartıdır dostluğumun
Unutsun BeniDiye Haber Gondermişsin Bir Duşun BakaLım,HatırLanmaya Değer misin
*sadece şahlar hamleleri onceden sezer
uZatmayın kirLi eLLerinizi uStume yetişebiLecekLeriniz sadeCe hayaL kırıkLıkLarı
*hayat, olumle kumar oynama sanatıdır
Bir tek cocukluğum bilir ki,Kimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmediM
*ozgurluk, sonu mechul bir firardır
Aşk bu denli uzun surduyse,deprem olacak birazdanYasalar aykırı şeyler bunlar,babam beni tutuklayacak
*Bir yerde kucuk insanların buyuk golgeleri oluşuyorsa orada guneş batıyor demektir
Sen icimdeki,én kucuk hucrede dolasanték haad sinyaLimsn bnm )
*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun sucudur Eğer o kişi seni pek cok kere aldatmışsa bu senin sucundur
Pişmanlık asla kacamayacağın bir canavar Elleri bazen oldurur, bazen sertce yakalar
*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o’dur
*bela, kişinin sevdiklerinden gelir
Ben aklımı dile duşurdum , kapalı kapıdan kafamı cıkarıp kafayı uşuttum
Parlayan bir alev gibi gorunurdum ama sonuktum
Dudaklarımın kanaya kadar yapmak istediğim işte bu “rap benimle ol hep!
gelen gider , makbuludur kısası ziyaretin , bana musade sana rast gelsin “budur hikayemiz
Cehennemde soğuk bir gun , boğuk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gun beklediğin murad
Bazılarına gul dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yaşar hayat , buyur mezara yat!…
olumun sessizliğine eşsiz bir seda ile girdim boğulmaktan korktuğum bir denizin tahminimden derinim
sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terket uzadıkca kısalan omre huzur aşısı zerket
Sessizliktir icinden gecirdiklerimin sedası , duymakta olduğun engin sozler derin denizlerimin dalgası