bilgiliadam
Yeni Üye
Kapak Nickler Olağanüstü facebook kapak sözler kapak sözler facebook nickler en nickler en uмaяıм вєєηiяSiηiz Kapak Nickler, Msn Kapak Nickleri GİTME RUHUM SEN YOKKEN HİCRAN DÜŞER BU ŞEHRE Sen benim adımı bile anamazsın Bırak arkadaş kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerßiyésizLeRe DönMeyene DöN çağrıda bulunmak AciZLeRe HakedéNe YoL saptamak BiZe YaKı$ıR Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben acilen diğer kalplerdeyim bUdA SaNa KaPaK oLsUn DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM! SANA KARŞI Bİ TEK SEVGİ DUYABİLİRİM O DA HAYVAN SEVGİSİ вιℓιуσямυѕυη ѕєη уüzмє вιℓмєѕєη νє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη çüηкü тιριη кαуıк нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη !!!! уα σℓ∂υğυη gιвι göяüη уα ∂α gözüмє göяüηмє ßiRiNé VéRiLéCéK DéqéR uqRuNa FéDa éDiLéßiLéCéKLéRLé öLÇüLéßiLiYoRSa aÇ qöZLéRiNi éTRaFıNa ßaqqöRDüqüN HéR$éYi Féa éDéßiLiRiMaMa SaKıN aYNaYa ßaqMa! kimseye kendimi takdim etmek gibi bi derdim,ne de kimsenin beni tanıması gibi bi lüksüm vardır Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır AfeTmem Ağır GeLiYoSa ßu SzLer FiRar SerßesT ÜsTeLeMem YOK Bundan Böyle Sana Ait T€K Zerre ßünyemdeSen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K tümce ile! нєяѕєуιη вιя ѕσηυ ναяdιяιѕтє вυdα ѕєηιη ѕσηυηdυя!!! MILLET VARDIR SEVGİYE LAYIKTIRAHALI VARDIR SEVGİNİN EN YÜCESİNİ VERSENDE AŞAGLIKTIR rabbim sen beni dostlarımdan koru ben düşmanlarımın icabına bakarım!!! KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeĞiLDiRkIr kALbİmİ GöNLüN oLsUnaL HeRŞeYi gÖzÜn dOysUN derhal diğer MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN!!! Dostu da severim düsmani da Çünki dost gücümü, düsman ise ödevimi gösterirbırakıp gittiğin kalbinse elbet geri döneceksinn sevdiğini söylemekten korkmak yaşamaktan korkmaya bedeldir ÇİÇEĞİ BURNUNDA 20 YAŞINDA NÖBET TUTAR OLDUM G3 BAŞINDA İSMİMİ OKURSAN MEZAR TAŞINDA YOLLARA BAKIPTA MATEM SEVDİĞİM kalp laf vermi$se bizde sözden dönülmez,yürek kalbe kalbe gönül vermi$se bizde sevgi inkar edilmez,bizde yürek zedelenir ama katiyen dostluga,sevgiye ihanet edilmez Suskunluğuma bakıpta seni unuttum sanma,şu dünyada özlediğim biri varsa oda sensinYanımda olmasan bile yüreğimde defalarca benimlesinUnutulmayacak kadar değerlisin Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim bUdA SaNa KaPaK oLsUn dışarı giden gitmiştirgittiği gün bitmiştirBEN GİDENİ YOK GIDEN BENİ KAYBETMİŞTİR ßυ ƒαηι ∂üηуαуα тєк gєℓ∂ιк тєк gι∂єяιz, ßιzι 3 кυяυşα ѕαтαηℓαяı ßιz ßєℓєşє νєяιяιz ! нαкѕızℓığα gєℓємєм нαтıя, göηüℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη кızıуıм вєη кυяşυη уєяιм ℓαƒ уємєм… ßumuyDu Hayat Déd!q|éri Yaşam a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉçỉи,vỉяğüℓ κα∂αя єğỉℓмєм! ßeη ѕєηιηℓє тσρяαğα g∂єяιм ∂ιуєηℓєяι çσк göя∂üм ßeη öуℓє ∂ιуєηℓєяι тσρяαğα нєρ уαℓηız göм∂üм hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır Allah' M yqmrr yaqdır Yeryüzünde pisliqq coqq!! Dönüp bi lahza geçmişi anımsadığında canın fazla acır Fakat nafile Geçmiş olsunlafı binlerce defa kulaklarında yankılanır вιяçσк кιşι gιя∂ι σ кαℓвє,вιяçσк кιşι çιкмαк ιѕтє∂ι,кιмѕєуι ηє gιямєѕι ιçιη ηє∂є çιкмαѕι ιçιη zσяℓα∂ιgι∂єηє нσşçαкαℓ ∂ємєуι вιℓє¢єк кα∂αя кιвαя,gєяι ∂öηєηє нαуιя ∂ιуєвιℓє¢єк кα∂αя кαвα вιя кαℓρ σσ кαℓρ çσк ιуι вιℓιуσя, gι∂єηℓєяιη çσgυ σηυ υzαктαη тαкιρ є∂ιуσяνє σ кαℓвιη мιηιк вιя мєѕαנι ναя gι∂єηℓєяє;нєя gι∂єη вιℓιуσяυмкι вєηι υzαктαη ѕєуяєтмєктє , σηℓαяα кσ¢αмαη мυтℓυℓυкℓαя ∂ιℓιуσяυм νє ιуι ѕєуιяℓєя ∂ιуσяυмвєη∂єη υzαк, ѕєν∂ιкℓєяιηє уαкιη σℓѕυηℓαявєηιм кαℓвιмє gιямєѕι кσℓαу, çιкмαѕι∂α кσℓαу αмα вιя кєяє çιктιмι кαℓвιм∂єη, gєяι gιяєвιℓмєѕι ιмкαηѕιz!! вιяçσк кιşι gιя∂ι σ кαℓвє,вιяçσк кιşι çιкмαк ιѕтє∂ι,кιмѕєуι ηє gιямєѕι ιçιη ηє∂є çιкмαѕι ιçιη zσяℓα∂ιgι∂єηє нσşçαкαℓ ∂ємєуι вιℓє¢єк кα∂αя кιвαя,gєяι ∂öηєηє нαуιя ∂ιуєвιℓє¢єк кα∂αя кαвα вιя кαℓρ σσ кαℓρ çσк ιуι вιℓιуσя, gι∂єηℓєяιη çσgυ σηυ υzαктαη тαкιρ є∂ιуσяνє σ кαℓвιη мιηιк вιя мєѕαנι ναя gι∂єηℓєяє;нєя gι∂єη вιℓιуσяυмкι вєηι υzαктαη ѕєуяєтмєктє , σηℓαяα кσ¢αмαη мυтℓυℓυкℓαя ∂ιℓιуσяυм νє ιуι ѕєуιяℓєя ∂ιуσяυмвєη∂єη υzαк, ѕєν∂ιкℓєяιηє уαкιη σℓѕυηℓαявєηιм кαℓвιмє gιямєѕι кσℓαу, çιкмαѕι∂α кσℓαу αмα вιя кєяє çιктιмι кαℓвιм∂єη, gєяι gιяєвιℓмєѕι ιмкαηѕιz!! | ßéиí ςéκéмéчéи ąитéи тāκтıяŝıи! | Bizi satanı biS beLe$e VerioS! Yargı edeni hayatıma sokarım adalet etmeyenin hayatına soarım! kalbim laf verdi bana gururLu oLucak,haketmeyenin ötünü kaLdırmıcak özenen deqiL özendiren oLun,aLayına qiTmeyen kendinize qeLin Aradigini Buldugunda Iki Elle Saril Kaybetmek Kolay fakat Kazanmak Cok Zordur çok bilqinlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın! ßensiz öLmeq yoq sözmü ¿¿¿ ѕαηα ∂σѕтυм ∂ιуєηℓєя ναяуα αℓαуı нανα! єηѕєят ℓαѕтιкℓєя вιℓє вιя qüη muтLak кα¢ıяıя нανα! artı özenme altında kaLırsın hayat ne qüzeL öküzLer fiLan! Birbirimizden baska cevap buLamadık ciddiyseniz sonuna kadar varım,dalgaysa qüzeL sürf yaparım hayatta herkes dosTum oLamazAska qeLince birini sevdim basqaıyLa işim oLmas ღ♥ღяαρ уσℓυη∂α вιя αşıqıм!ღ♥ღѕєνєηє ¢αηıм ƒє∂α ѕєνмєуєηє gαмєσνєя ** Varlığımda Kıymetimi Bilmeyenleri Yokluğumla Edep Ederim!! Choqq $erefsiz qöRdüm ama Hic Biri Senin Kadar ProfesyonaL DeqiLdi ! Arkamdan konuşanlarn hepsi arkada takılmaya devam etsn ** !nKaR edeMem Sen! Sevd!m lakin SerEfS!z Oldugunu TaHm!n edEmEd!m… Bni SévMéYéN ÖlSüN Az SéVnDé SaKaT KaLıP SüRüNsÜn!! Ayık oL panik yapma bakımlı oL ßaq daLgana 3 Günlük dünya ne sana kaLır ne ßana !!! **ßenim dünyada ßenzerim yok ama ßenzemeye çalışan ezik fazla!!! ßumuyDu Yaşam Déd!q|éri Yaşam a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya !!!! нαкѕızℓığα gєℓємєм нαтıя, göηüℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη кızıуıм вєη кυяşυη уєяιм ℓαƒ уємєм… TANRIM KÖR OLDUMNE SANA NEDE KUSURA BAKAMIYORUMM ßéиí ςéκéмéчéи ąитéи тāκтıяŝıи! ARTIG BEN BAŞKALARININ FARKINDAYIMO BAŞKALARIDA BENİM FARKIMDASEN FARKIMI FARKETMESENDE OLUR ARTIKSENİN FARKINI SENİN GİBİLER FARKETMİŞTİR NASIL OLSA beni hoşuna gitmek için programlanma devrelerini yakarım ÇıKaR YoL hAnGiSi?sevmek Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU Alkol Mi,AnLaMaDıM GiTTİÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI Vefat Etmek Mi??? Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor acıklı değilim fakat gözlerim doluyor ! (Sansar Salvo Sözü) SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Ama Bana qöre ZavaLLisin!!