B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Ağu 2024 #1 Kar Topu Pastası Tanımı İçin Malzemeler Kek için materyaller : 1 çay bardağı süt oda sıcaklığında 1 su bardağından eksik toz şeker 1 paket vanillin 1 paket kabartma tozu 3 tane yumurta Alabildiği kadar un Kreması için : 1 paket sade krem şanti Veya sade pasta kreması Soğuk süt Üzeri için : Hindistan cevizi Kar Topu Pastası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk evvel kek için yumurta şeker yeterlice çırpılır. Daha sonra süt eklenerek devam edilir. En son vanilin ,kabartma tozu, un katılır kek kıvamında olacak yağlanmış tepsiye dökülür. 180 derece fırında pişirilir. Çıktıktan sonra beze sarılır yumuşak kalması gerekiyor gerekirse çok az süt ile ıslatılabilir ben ıslatmadım Kreması hazırlanır dolapta bekletilir. Kekten çay bardağı ile yuvarlak çıkarıyoruz. Üzerine krem şanti sürüp ortasına muz koyup üzerine tekrar krema sürüp hindistan cevizine bulayıp elimizle düzeltiyoruz. Servis tabağına alıyoruz tadı hafif bir tatlı. Kar Topu Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kar Topu Pastası Tanımı İçin Malzemeler Kek için materyaller : 1 çay bardağı süt oda sıcaklığında 1 su bardağından eksik toz şeker 1 paket vanillin 1 paket kabartma tozu 3 tane yumurta Alabildiği kadar un Kreması için : 1 paket sade krem şanti Veya sade pasta kreması Soğuk süt Üzeri için : Hindistan cevizi Kar Topu Pastası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk evvel kek için yumurta şeker yeterlice çırpılır. Daha sonra süt eklenerek devam edilir. En son vanilin ,kabartma tozu, un katılır kek kıvamında olacak yağlanmış tepsiye dökülür. 180 derece fırında pişirilir. Çıktıktan sonra beze sarılır yumuşak kalması gerekiyor gerekirse çok az süt ile ıslatılabilir ben ıslatmadım Kreması hazırlanır dolapta bekletilir. Kekten çay bardağı ile yuvarlak çıkarıyoruz. Üzerine krem şanti sürüp ortasına muz koyup üzerine tekrar krema sürüp hindistan cevizine bulayıp elimizle düzeltiyoruz. Servis tabağına alıyoruz tadı hafif bir tatlı. Kar Topu Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı