D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Kara Lahana Tarifi İçin Malzemeler 500 gr kara lahana 1 çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1 çay kaşığı toz sumak 1 çay kaşığı silme karabiber 1 çay kaşığı kuru nane silme 1 adet limonsuyu Veya 1 çay kaşığı silme limon tozu Kara Lahana Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kara lahanayı ilk katını ben atıyorum tercih sizin. Lahanayı yıkayalım ikiye keselim. Görseldeki gibi ince uzun şeklinde doğrayarak tüm baharatları yağı ekleyelim. Limonu üzerine sıkalım biraz harmanlayalım yemeye hazır. Afiyet olsun Kara Lahana Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Kara Lahana Tarifi İçin Malzemeler 500 gr kara lahana 1 çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1 çay kaşığı toz sumak 1 çay kaşığı silme karabiber 1 çay kaşığı kuru nane silme 1 adet limonsuyu Veya 1 çay kaşığı silme limon tozu Kara Lahana Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kara lahanayı ilk katını ben atıyorum tercih sizin. Lahanayı yıkayalım ikiye keselim. Görseldeki gibi ince uzun şeklinde doğrayarak tüm baharatları yağı ekleyelim. Limonu üzerine sıkalım biraz harmanlayalım yemeye hazır. Afiyet olsun Kara Lahana Tarifi Fotoğraflı Yapılışı