bilgiliadam
Yeni Üye
Karadayı Son Bölümde Çalan KadınımSözleri karadayı son öblümde çalan şarkı, karadayı son bölümde eşyalar yığılmış kim söylüyor, karadayı son bölümde çalan kadınım sözleri, karadayıda son bölümde çalan kadınım kim söylüyor 17 Kasım 2019 akşamı oynanan atv ekranlarının sevilen dizisi Karadayı da çalan bir parça vardı fakat izleyici ekran başına kilitledi Kadınımisimli parçayı merak edenler için hemen söyliyelim merhum artist Tanju Okan söylüyor Klasikleşmiş bir şarkı olan ve senelerdir eskimeden dinlenen parçanın sözlerini sizler için paylaşıyoruz 44102 44102 karadayisonbolumdecalankadinimsozleri5c579b5e3e115karadayisonbolumdecalankadinimsozleri5c579b5e3e115 480 640 tanjuokanjpg44102 Karadayı Son Bölümde Çalan KadınımSözleri tanjuokanjpg44102 Karadayı Son Bölümde Çalan KadınımSözleri Eşyalar toplanmış seninle birlikte Hatıralar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku değil bundan böyle bu evde Sen… Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen… Kadınım, kadınım, kadınım Hatırla o günü karşısında ama sokakta Seni öptüğümü birincil kez hayatta Kollarımda benim birincil bahar sabahı Sen… Sönmüş bak ışıklar,ev nasıl karanlık O ılık parlak yuvamız soğumuş Geceler bitmiyor ağlıyorum artık Sen… Kadınım, kadınım, kadınım Eşyalar yığılmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku değil artık bu evde Sen… Masamız köşede öylece duruyor Bardaklar boşalmış herkes bir yerde Yarı tümü hasret senin nefesine Sen… Kadınım, kadınım, kadınım Bana bıraktığın tüm bu hayatın Yaşanan aşkların değeri yok artık Ben sensiz olamam artık anlıyorum Sen… Derhal fazla yalnızım Ne olur kal benimle O kapıyı kapat elini ver bana Dışarıya yalnız üşüyorsun Sen… Kadınım, kadınım, kadınım 44103 44103 karadayisonbolumdecalankadinimsozleri5c579b5e5f3c9karadayisonbolumdecalankadinimsozleri5c579b5e5f3c9 461 821 tumblrstatictumblrstatic1280jpg44103 Karadayı Son Bölümde Çalan KadınımSözleri tumblrstatictumblrstatic1280jpg44103 Karadayı Son Bölümde Çalan KadınımSözleri